不規則分享 | 化妝品 + 護膚 33

1001 回覆
52 Like 8 Dislike
食多d生果都會白淨d 維c
膠原蛋白我係食來for firming 不過食到好易爆瘡
想問下有冇保濕洗面推介
之前買左fancl洗面粉 我乾肌宜家洗完面已經好繃緊
cruel有朋友話佢用完生粒粒
開始轉天氣 唔知買邊款好
有無絲打食過BHK’s既膠原蛋白/玻尿酸
係facebook見佢賣廣告賣得好行 唔算貴
但上網睇無咩feedback 又得啲台灣KOL賣廣告
最近換左freeplus 洗完好乾淨但唔繃緊 感覺秋冬離唔開佢
我以前以為係日本牌子
屌 前幾日行海港城好似比人水咗 間嘢叫vine vera
幾千蚊好痛
唔好信依啲
好耐之前咪好興日本隻骨膠原粉
其實身體吸受唔到
唔好曬依啲錢
海港城賣港城黎
7月起 入去都係借廁所
買左幾千 夠買好多文具

當買個教訓啦
利申: 買護膚品都唔過$350 嘅人
我喺波蘭都貪平買咗支就咁用手推 都ok
我都係個包裝好華麗咁
屌 好少去呢頭冇留意到添 下次唔會再去賣港商場
之前有睇過youtube dr.ivan 話要配合維他命c同簡啲唔會被胃酸分解既
我以為有用tim
咁就慳番筆
依個人 你搵下dcrad 同ptt 大把黑評(造假)

利申 曾經睇過
OMG 明明見佢講野有文有路

我自己iherb買呢款 都ok
乾肌用緊epionce洗面奶好爽,唔乾但又唔多笠岩岩好
lm
有冇眼睫毛液介紹?想要d防水防油增長
利申:唔想再去植眼睫毛.植得多攪到d真毛成日甩
有冇人眼底近鼻樑位啲皮膚特別粗糙次次上妝都會淨粉剌好顯眼 點先可以解決呢個問題
想問下乾肌絲打點去暗粒同收毛孔?
清潔面膜用過ipsa clay mask都解決唔到,再勁啲又驚太乾
同埋想問下有冇人用過elta md foaming facial cleanser?見好多人講咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞