不規則分享 | 化妝品 + 護膚 33

1001 回覆
52 Like 8 Dislike
其實一直想好奇問
呢到會因為sasa 撐警、撐蝗罷買
買野話會想搵黃店
但點解又會容得下一個打壓言論自由、打壓為香港發聲嘅何韻詩嘅loreal group呢?
非引戰但真係好想知
係純粹面子問題定係關立場事?
如果關立場事覺唔覺得有啲矛盾呢
關你撚事咩又唔係同你講 死港豬周圍吠
上面位絲打反sasa
即刻佢都care用嘅護膚品 使嘅錢最尾會去咗邊啦
咁咪提下kiehls係L’Oréal group
鬼唔望用Kiehls用爛你哋塊面
想飄眉補色 求黃店!!!!!
有咩好買成日去台灣唔覺有咩特別
Sogo Thankful week你地會唔會上網買定先
定到時迫入去?
冇整過
去隔離po問啦 依到講黃店會俾港豬人鬧
俾埋Link你

[勿助長代購勿提L’Oréal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚品討論區#113
https://lih.kg/1683093
係得隔離post先唔準人提loreal
依個post一直可以提
你唔用 唔可以阻止人地提
你黎得依個post應該尊重依個post一直以來既傳統
依度有無絲打用緊Kose系列skincare
早幾年依度好多人吹奏kose myv系列
隔離po又點 ?
佢地打壓緊言論自由
講緊係比莎莎仲要仆街呀
好用就可以代表唔罷 ?
港豬就是這樣煉成的
出面手足打撚到仆街
個絲打反奶共集團都唔得?
死港豬唔好用連登上返香討啦
唔好買sogo啦
其實唔係特別抵
上外國網買仲好
C 打好! 正呀呢個topic
係都要衝出嚟柒

上面位絲打反sasa
即係佢都care用嘅護膚品 使嘅錢最尾會去咗邊啦
咁咪提下kiehls係L’Oréal group
我點樣阻止人哋用呀 買完幫佢退貨呀?

隔離post冇唔準人提loreal group
又冇block你 你講乜都得架
只不過提完冇人理你班港豬啫

可能有啲P牌絲打唔知呢個post咩傳統咁巴閉

是咁的,依個post一直以嚟既傳統就係,一開始有隻港豬有香討baby Kingdom唔上,係都要死嚟Lihkg
扮晒嘢懶係眾人皆醉我獨醒咁提L’Oréal group
之後俾人屌到敗走咁開個新post唱反調 幫襯奶共brand囉

我地好歡迎所有罷買奶共brand,支持黃店既絲打們過嚟隔離post,唔使喺到見啲港豬幫襯奶共brand
抗爭同扮靚唔一定係衝突
俾埋Link大家

[勿助長代購勿提L’Oréal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚品討論區#113
https://lih.kg/1683093
ba 話要先按到軟身先上面
首先唔講係咪ll gp
Kiehls全部嘢都係垃圾
精華覺得比較薄, 保水好但鎖濕唔夠
不過我混合偏乾
其實sogo唔係真係咁抵架咋 送埋啲唔等使既野
clarisonic 走電勁快, 只用佢做深層清潔, 用兩次就要叉
舊包裝黑色, 今年轉新變左金色
覺得係ga, 超超超好用!!!! 本來已經對cushion 死心
但為湊夠錢拎禮物.....買左黎試

貼, 薄, 中到低遮瑕, 持久一般但脫妝都好睇, 最唔好就係貴(5xx, 仲無refill)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞