不規則分享 | 化妝品 + 護膚 33

1001 回覆
52 Like 8 Dislike
問清楚醫生,事但一隻維他命b雜都得,要有b12
有冇開架保濕cream推介
去藥房買含有5% Aciclovir個幾隻基本上都得
我覺得白色藥膏好啲 之前有次用過有款黃色嘅 又廢又油
明白生唇瘡係好崩潰 快啲好返啊
無印高保濕防敏感toner 幾好用,之後cream 我用innis free green tea
想推介bio oil, 本身乾肌超乾。用bio oil 好小一滴上面,食個makeup好貼,又快去印。d人話大肚婆都係用佢黎去䏕紋。
會唔會生粉刺暗粒
我無呀,用一小滴上全面,吸收得幾好。
冬天必備!
我乾肌用bio oil都爆粒粒
好彩係做promotion時,買嘢加錢換購好細枝試用
Facial oil用緊Jurlique(抽獎禮物) & L’occitane 蠟菊個枝,網上啲人話Chanel 好用,但身邊冇人試過唔敢買
有無人知點去暗粒
最近發夢成日揸防曬,又帶口罩 搞到生好多
我敏感肌,唔用得酸
去角質+保濕
妳講完我好想買,暫時用過最好嘅係glamglow白泥以下係用過唔會再回頭:
Kiehls 白泥
Fresh白泥
Body shop charcoal
Origins charcoal
去ig search beautyranking
佢地既自家品牌skincare幫我退曬啲暗粒
印都退得快好多
你睇佢啲story highlight就明架啦
estee lauder night repair 應該上網買定出街買平啲?
開始覺得乾 啲紋現出嚟啦
75ml係dfs買最平 $1000
買50ml sf買仲平
不過我覺得冬天唔夠潤
請問之前有絲打介紹用b-liv去黑頭 要幾耐先見效?我用左幾個星期好似冇太大變化
愈大 要擺係塊面嘅錢 真係愈多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞