不規則分享 | 化妝品 + 護膚 33

1001 回覆
52 Like 8 Dislike
我都係乾肌只會爆暗粒 好少爆瘡 用pixi glow tonic呀 可以保濕同防油脂粒 都係要搽保濕野 買d易吸收嘅保濕面霜 但其實重本d可以去做機 Aqua peel 暗粒其實係因為角質層太厚 唔做機Fancl有枝去角質既都幾掂Glycolic Acid
有發霉可以點洗啊
生左粒暗瘡 成個星期都未熟 又唔敢揤
而家暗紅色 腫左 點搞
平時生暗瘡都係好快熟 熟左就揤得 好快好番

有冇人有買過呢盤highlight&blush 今日行過屈臣氏睇到覺得好靚想入手
點知巴打位女仔朋友搽開咩色喎

正常413 414無死
有冇人夾sf運費
想問下有冇takami既替代版 用過一枝覺得好好用 唔洗特登再用去角質產品 但係300蚊一個月真係太貴
我都想買whatever eyeshadow palette
咁多位絲打 有冇保濕保水mask推薦
Minon 同埋 Lululun都補濕 lululun急救mask都好補
我淨係買咗佢啲眼影
新手上網買嘢
想問下用開Selfridges 嘅絲你地如果屋企無人收唔到貨件貨會點?
定買個陣可以有自取點咁嘅野拎?
想問深層清潔面膜有冇邊隻推介?之前用過Kiehl’s 白泥想轉下會
另外想問遮瑕有冇推介?想遮暗瘡
試過去試muf嘅好似唔係好得,nars好似好多都話好乾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞