不規則分享 | 化妝品 + 護膚 33

1001 回覆
52 Like 8 Dislike
岩岩入手左支devoted to chili
我覺得本身都唔太乾 呢個系列都算滑
與其買支同色潤身d 有無諗過買支lip primer或者唇膜 保護下唇部
Foreo 發霉+1 仲要只係用左一年 永不錄用
有冇人用過raffine去印消炎霜
去印work ? 之前個sales講到好勁咁 諗咗好耐買唔買好
Clarins double serum 好冇用
成日捱夜
clarisonic啦!開心使用左兩部 , 依家出埋 按面同按眼既按摩頭(唔知work 唔work ),可以一物幾用
好想買Nars disco dust Lipstick Jerry 有冇人知邊到仲有得買
有冇人用過 Kiehls 牛油果保濕mask?
好似好杰身
乾肌點做深層清潔
超乾敏感肌表示好用 呢種天氣用係一流
敷完之後塊面好滋潤軟熟
乾肌係值得一買 但混合或者油性皮膚要諗下先
想做美瞳缐, 有冇絲打做過有推介下?
筆直1500樓下
我就係油皮…
多謝絲打包膠
foreo 發霉x3 我仲以為係自己保養得唔好
原來大家都有呢個問題
你地係刷頭位發霉定邊到
我係佢logo字位入面發霉
X4 用左半年 🤦🏻‍♀️
宜家轉左用lumispa
去做facial 姐姐話有乾淨左
抗衰老 提亮嗰啲效果就冇留意
我用左接近兩年但仲未發霉,每次洗完臉我都會拎返出廁所
想知黃店名
luna.beauty 黃店就公開啦打手死全家
一路都未包膠因為想睇吓過多一段時間效果係點
首先間鋪係真係好細好細 一眼睇晒嗰種 但個環境都舒服嘅
我就去咗做Aqua peel 佢包埋按肩頸 針清 修眉 但係我就冇修到眉因為慣咗自己修 針清唔痛 按肩頸都好舒服
Aqua peel我覺得係見到效果 但唔好expect做一次就冇晒啲黑頭 不過係真係乾淨左好多 到而家做左兩個星期都仲係乾淨過未做好多 同埋我有搽杏仁酸 應該都有關係
但係都有缺點 做完之後塊面好紅(我皮膚薄 本身微絲血管都好明顯)同埋敷左倒膜都覺得乾 返到屋企我係要即刻再敷舒緩補濕嘅面膜
不過總括黎講都好滿意 性價比勁高 會繼續keep住去
Clarisonic 而家希慎做緊半價
想問下有冇絲打想揾人夾SF

其實啲化妝品pr 可唔可以唔好亂咁寄啲product 比乞兒kol同班阿豬阿狗
啲乞兒又唔係認真測試粉底 分享真實感受喎
我做消費者真金白銀買返黎架
個筆錢變相比班乞衣袋袋平安

等於我係納稅人
交完稅 福利又從來無我份
正苦又唔撚聽民意
一樣咁嬲一樣咁無助

sorry 離咗題 其實我想講
好用咪自然有人買囉 洗撚靠班死乞兒咩
班pr 幾時先肯聽消費者民意呀
買嚟試吓先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞