不規則分享 | 化妝品 + 護膚 33

1001 回覆
52 Like 8 Dislike
中環醫生到打cutera 既enlighten, 斑好work, 印就麻麻

有推介另一部excel v, 話針對紅色素, 未決定好
唇瘡岩岩起個時要即刻搽唇瘡膏!
前排抵抗力差 經常復發
我問下Revive 好唔好用 >< 輕熟女 開始有干紋
有無人係乾肌,即係洗完面唔即刻搽野會feel到繃緊,但又會出暗瘡?好攰啊開始唔識點護膚
我係沙漠肌
洗完面唔搽野會好繃緊
秋冬就算用普通清水洗面都會
但係我係乾到從來唔出油唔生暗瘡

絲打妳係乾得滯搞到出油所以生瘡定點
想買integrate粉餅有冇人知wishh係咪藍
我自己打1064無乜效 pico就好快散到D印
Pico係咪會結痂? 絲喺邊做?
你係紅印定啡印
想問有無絲打有買聖誕倒數禮盒既經驗?
唔好意思借個位
聽日十月八 全民三罷 全港繼續死城
有冇人跟!!有既急需文宣!!! 感激不盡
https://lihkg.com/thread/1634432/page/1
食維他命b,會少d發
我有
其實beauty唔多抵 因為每樣野都唔係真係岩用
除非你真係好想試下嗰個牌子嘅product或者
你好享受十二月每日都有得拆禮物咁可以買

我呢幾年都係買朱古力多,貪佢有得食
朱古力有興趣 絲打妳買邊個牌子
做有用既facial好似有啲用咁 我今晚再試下敷泥睇下有冇吉
我上年買Royce
今年想試下Godiva
https://www.medpartner.club/kiehls-cleansing-mask-irritating-myth/amp/
有陰謀論話刺痛感係普遍清潔面膜故意制做出黎,令人心理上覺得有清潔效果
對YSL有興趣
美容院 印我無打結焦 如果唔打激光我D印可以成個月都唔散
我睇中707 808
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞