不規則分享 | 化妝品 + 護膚 33

1001 回覆
52 Like 8 Dislike
hello 請問有冇人用過 estee lauder 全新升級再生基因速救舒壓精華?
想知好唔好用 thanks

利申 乾肌 成日都泛紅 有暗粒/黑頭
6月開始啲皮膚差咗好多,成日生暗粒同暗瘡, 但用茶樹產品又好似太乾。 有乜嘢好既保濕精華 求介紹
萬寧有
古法足道,好多個師傅都好好架
有無人一齊夾SF+
仲有2個位就成團
Tg: Babyttt
好詳細 唔該晒絲打
不嬲敷完面膜都會按一按俾d精華吸收返 唔係有排乾
你打完有無 覺得粒斑散開左 範圍變大但淺色左
我打完比以前更易出斑
唔知係咪真係浮左上面
用緊 算幾好用 膚質有改善 不過無cle de peau咁好
我係蘇寧做5折個陣買 算好平
佢最好係有細size 好用先買大支
我中性偏油
好詳細 想試ysl
你做返好清潔先 aha bha搞左d暗粒先
保濕用b5 gel 最安全
呢排有咩好買?
b5 gel 有咩牌子?

-fu mask 又爆瘡
平既ahc (但我無用過)
我有用過 olecule bicelle(做facial 送) balea
Bicelle 用一星期好用d 俾人話皮膚好左
Olecule 用完無乜效果
Balea 就夠平 入手價47/卓悦 可以試下先 7支既棄裝來

仲有隻factiv 都想試 自己研發 香港品牌 cp值高 仲係黃店 用哂以上會試

另外近排研究發現 透明質酸分大 小 同納米級
納米級成分會有寫%
Bicelle 係1% olecule無寫 應該唔會再買 factiv就有2%

你可以睇下報告選
https://hk.lifestyle.appledaily.com/lifestyle/realtime/article/20170720/56976152
無大左 淨係淺左
打完係易出斑D 特別係岩岩打完光
我打完唔小心搽左有維他命C既野上面 搽左防哂都出左粒斑仔
Royce shop有得買?
搞瘡用Paula’s choice , 最好官網/amazon訂
用過香港水貨無乜效
Factiv真心唔錯,feel到保濕又唔係貴,支持本土嘢!
咁岩嘅 一年莉我都係蘇寧網買過 $2xx大支
但真係無架妹吹到咁好用
隻味係番皂味咁 用完還好
原價價錢唔會再揀佢
落tvb廣告 不弱
有無人佢其他產品 其實好多都想試
估唔到有人同我咁慳家
我仲買左支etess lauder紅水

不過唔知係咪水貨關係
兩支都無話好神奇超卓
當face oil搽就得
去疤去印用玫瑰果油有用啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞