《香港傭兵》(34)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
辯方又引述二人對話訊息,被告指:「等到你十六歲先啦」,師妹則回應說:「唔使等啦!又唔係要你插入去!」,「星期一至五邊日屋企人唔係屋企就話我聽啦」。師妹辯稱上述對話並非意指性行為,而是意指一般男女拖手親吻的親密行為。被告又在二人對話中透過他是「處男」,被告曾對師妹說:「我係鍾意你嘅,我只係未試過,所以唔知點應對」。師妹同意辯方所指,被告既不敢與她發生性關係,又對二人感情閃縮,故指:「佢俾唔到安全感我,所以我處於想放棄依段感情嘅狀態」。

插入去點樣等於拖手
我中銀0蚊 keep 住等佢晒下行政費
而家年輕嘅男女關係
佢唔會cut你ac㗎咩
屌 咁都有得吿
浪費公帑
夠膽咪緊急法囉
俾人睇下你個政權幾咁無恥
插左就告得強姦架啦
間中咪入下錢但又即刻拎出黎
條囡仲要自爆返
我相信佢會無恥到全部賴落示威者身上
講真十六以下係連手仔都唔掂得
要掂十六以下女童身體必須得到對方家長同意
識玩
而家啲𡃁妹真係
真係㗎
真㗎
之前喺唔知四定五年級嘅唔知德育定通識課聽過 未成年少女嘅身體任何一部份都唔掂得 除非得到對方家長同意
然後聽返有個員工同咗個學生一齊 重點係個學生嘅阿媽都唔反對 仲一齊出街
努力校對中
廢腸上唔到APP版

冇文睇
文呢
係吖 網頁版又打錯一次pw唔敢再試
而家睇下出唔出得成

上回講到飛揚等到林雪架紅Van駛到過嚟,但滿座。
飛揚只好繼續邊𥄫學生妹邊等...
等到紅Van駛返翻嚟,飛揚發現車廂裡冇乘客。
咁早冇人喺出面返入嚟?
係唔係都好,最重要都係一陣唔好滿座。
但飛揚黑仔開㗎嘛,紅Van再駛嚟之時又係滿座。
屌咁等到幾時吖?
紅Van一來一回,返嚟都係吉車...但出去就係滿座嘅!
飛揚見唔對路,就去定對面等,上定車先穩陣!
等到紅Van又係吉車駛返嚟,飛揚終於上到車喇~
飛揚就拎四舊出嚟交到林雪手。
“吼!吼~”飛揚都未坐穩,林雪就踩盡油開車!
又唔見四舊...銀包得返五百二十蚊...唉...啲錢真係好唔見使...
唉...唔好諗咁多無謂嘢喇...
飛揚已經嘥咗好多時間...
而家都已經...九點幾...
仲未出到去...
講開又講...架紅Van會駛去邊㗎呢?
呢邊嘅尾站...會係邊度呢?
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 17-四出搜尋] PART 03

“吼~吼!”紅Van繼續喺殘舊嘅公路上行駛。

「痴鳩線嘅...」林雪一邊揸車,一邊口噏噏,「都唔知做乜撚今日咁閪多人出去...」

『咁咪好囉~有多啲錢賺~』有錢賺又唔撚Like?

雖然話而家車上淨係得我一個乘客...之但係...望望對面馬路旁...都總係有人企喺路邊等緊車...

每隔幾個街口就企咗一個...又隔幾個街口再企多一個...

睇嚟佢哋都係等坐呢架車出去...
「咁撚樣唔係好事㗎...」林雪望一望倒後鏡中嘅我,又口噏噏,「之所以有咁撚樣嘅情況,係因為突然有改變...即係有不可預測嘅事發生咗...屌你老母仲係柒吓柒吓咁...」

『係...係咁㗎咩?』不可預測嘅事?

即係咩事?

雖然唔係好知林雪所指嘅不可預測嘅事係咩事...

之但係...對我嚟講...精神液缺貨又算唔算係不可預測嘅事呢?

我估...應該都算...

因為預測唔到精神液會缺貨...我要趕出去搵精神液...

同時...應該唔止我一個...應該仲有好多行者都同我一樣...

話唔定...好多行者都會同我一樣...去大澳搵精神液...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞