《香港傭兵》(34)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
投胎都未必投啱胎
高才鳩
Power off早
妹妹仔
妹妹仔
風鈴
你個vpn點呀依家

隔離po見到
你又知佢有用VPN嘅
正吖喂
咩咕咪早
好想要吧

Surfshark VPN 帳號開心些牙 (已課金)

誠邀各位巴打一齊測試極限,
睇下 Surfshark 最多可以連幾多部機,
為公平起見每人最多只可同時連兩部機,
如:1 PC + 1 Phone

極不專業 VPN 速度測試
Surfshark VPN Server: 日本 M247
Speedtest Server: QTS HK

Network: Wifi 5G

Network: SMT 4.5G
咁堅
久違的文
仲有一分鐘

上回講到飛揚夢見同阿夢上完早上堂,下堂要等到下午先上...
無所事事又唔想困喺監獄,所以就同阿月去屋苑嘅花園坐坐。
咁啱就俾飛揚見到鷹捕斑鳩嘅一幕!
阿月就又話咩物競天擇適者生存嗰啲啦~
飛揚就覺得上帝真係變撚態!咁鍾意袖手旁觀睇住弱肉被強食!
咁唔係點姐?
點?幫拖啦!一嘢清鳩晒班仆街賤狗!
喂...又唔可以咁講㗎喎...係你哋唔團結起嚟反抗咋喎...怪個天吖?
咁個天有大能㗎嘛!審判班仆街先叫做有天理㗎嘛!
飛揚呢種想法只係出於仇恨~咁樣唔啱㗎~
仇恨...係罪惡嘅來源嘅一種...咁樣落去...飛揚只會變成一隻惡魔...
當飛揚再次有意識之時...再次睜開眼之時…
『惡...惡...天花...』陌生嘅天花板?
眼定定望住白色嘅天花板...呢度...呢度係...
「終於醒喇?」呢把係...羅羅把嬌俏聲!
就喺飛揚身邊...
飛揚擰轉頭一望...
羅羅就瞓喺飛揚身邊...帶住微笑...眼定定咁望住佢!
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 17-四出搜尋] PART 09

我望住羅羅一對迷人嘅大眼睛...

好近...我同羅羅嘅距離...不到五厘米咁近...

「你真係...好瞓得喎~」羅羅嘴對嘴咁貼住我...

『呃...呃...係...咩...』我想保持返少少距離...

但身體卻很誠實...完全硬晒咁唔捨得退開...
「係吖~你一瞓就瞓到夜晚喇~」羅羅帶住微笑~眼仔碌碌咁望實我~又用隻嫩滑手仔摸摸我塊面~

『呃...原來...原來已經...夜晚喇?』我偷偷望望間房...就只有暗淡柔和嘅燈光照明...

「嗯~都成八點㗎喇~」羅羅繼續用隻嫩滑手仔摸摸我塊面~

『原...原來我真係...瞓咗咁耐...你...你一直都瞓喺我身邊?』我被羅羅一對迷人嘅大眼睛吸引住...

「嗯~冇嘢做~又想親近你多啲吖嘛~」羅羅再貼埋啲~再貼近啲~直接攬住我~瞓喺我身上~

羅羅對小饅頭...壓晒埋嚟...
嘩嘩嘩唔得...羅羅成個人...壓喺我身上...

一個十四歲嘅小妹妹...幼嫩嘅身體...清新嘅少女香味...

唔得...唔得喇...有反應喇...我下面...

羅羅仲要騎住我...用佢下面壓住我條巨棒...

雖然話仲有褲隔住...之但係...羅羅一定感覺到...我扯到硬晒...

羅羅對手箍住我條頸...下身就用佢嘅陰部...掃我條巨棒...

羅羅情意綿綿咁望實我...扭動佢下半身...磨我條巨棒...

被一個十四歲嘅小妹妹...磨...唔得喇...唔得喇...我忍...忍唔住...
我雙手捉實羅羅條纖腰!阻止佢繼續扭動:『係...係呢...邊度仲有精神液賣...有冇頭緒?』

唔得喇...再咁樣俾羅羅磨...我真係會忍唔住...侵犯佢...

羅羅都乖乖地唔再扭:「有就真係有啲頭緒嘅~聽講有神秘商人賣精神液...」

『神秘商人?』係咩人嚟㗎?

「嗯~」羅羅點點頭,「有冇興趣跟我去?」

有冇興趣...跟羅羅去...
『嗯...好吖...』興趣就一定有啦...

都成八點...仲未買到精神液返去...

而家你話有咩咩神秘商人賣精神液喎,我就梗係要跟埋去啦。

係係係...全部都係藉口嚟~其實係我想可以同羅羅一齊耐啲姐~

「咁好啦~」羅羅落一落床,「準備好就出發啦~」

望住羅羅喺梳妝檯前,對住塊鏡梳梳把秀髮...

總係有種失落...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞