《香港傭兵》(34)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
各位早晨
何妖柒少陣得唔得㗎 日本皇軍入城咩
睇黎故入面溶溶爛爛既輕鐵
好快變現實
早幾日都一直有行過輕鐵站 見到站上嘅情況同噴漆 真係同一直構想故入面嘅輕鐵站一樣
飛揚
[多圖]喺女校教嘅男老師每日返工係點過?
https://lih.kg/1643657

貓貓
一陣睇睇先

上回講到飛揚都係抵受唔住羅羅嘅誘惑...同佢一齊...行...
點都好啦~飛揚唔知頭唔知路咁,有羅羅帶住去搵精神液係最好嘅選擇~
之但係,羅羅又唔急住去搵精神液喎~而係去搵貓貓玩~
起初啲貓貓都係對羅羅有戒心嘅~之但係今次羅羅有備而嚟~帶埋乾糧嚟餵貓貓~
啲貓貓見有嘢食,就放下對羅羅嘅戒心~
飛揚就唔敢打擾喇~怕破壞羅羅嘅一番心機~只係離遠咁企喺度望~
之但係飛揚覺得咁樣唔係好事~會令啲貓貓對人放下戒心...一陣遇到變態虐貓仆街嘅話,貓生就完了...
「有陣時都唔諗得咁多㗎啦~我而家唔餵嘢俾佢哋食吖,話唔等一陣佢哋肚仔餓,食錯老鼠藥瓜埋呢?嗱~咁我就救咗佢哋一命啦~」羅羅好開心咁繼續邊餵啲貓貓,邊摸摸貓貓~
又好似...講得幾有道理喎...
「再唔係吖~我而家餵飽晒佢哋~等陣真係有個立心不良嘅人出現,啲貓貓隻隻都飽飽唔Show佢呢~嗱~咁我又救咗佢哋一命啦~」啲貓貓走晒埋去羅羅身邊,隻隻都等佢餵~等俾佢摸摸~
又好似...好有道理咁喎...
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

望住啲貓貓翻晒肚咁討羅羅摸摸...

或者羅羅都講得啱嘅...

有時真係...都唔可以諗咁多...

唔可以話...你諗嘅會係最好嘅...

話唔定...你所做嘅決定先係步入Sad End嘅入口...

講到尾我都係冇劇本喺手...

唔會知道點樣演先會演到去Happy End...

更真實嘅係...就算俾你跟住劇本演...又一定會跟到去Happy End咩?
『係呢...究竟啲貨源喺邊度嚟㗎呢?』我一步一步咁行近羅羅...

或者啲貓貓知道我係同羅羅一齊嚟,所以都冇對我起特別嘅戒心。

啲貓貓真係~有嘢食就得㗎喇~

「你係指精神液?」羅羅都係好開心咁繼續同貓貓玩~

『嗯...』我都踎喺羅羅身邊,但就冇摸啲貓貓喇~

你知啲貓貓好有性格㗎嘛~一陣原來唔介意俾我接近,但介意俾我摸摸咁點算?
「呢層吖...其實我都唔太清楚咋~」羅羅摸住隻貓貓個肚仔~

『吓?』你都唔太清楚?

係真係唔太清楚?定唔想講咋?

「你唔信我吖?」羅羅谷起塊面豬登望住我。

『唔...唔係唔信...』你講到咁...

「我冇呃你亦都冇隱瞞~」羅羅又繼續摸摸貓貓個肚仔,「只係...我都係聽返嚟姐...」

『聽返嚟?』聽到啲咩返嚟?
「我之前都有打聽過嘅~」羅羅抱住隻貓貓,「好似話係...SPIRIT嘅基地直接運過去~」

『係SPIRIT嘅基地?』

「嗯~係由各區嘅基地直接運啲精神液去各間SPIRIT嘅商店~」羅羅摸摸喺懷抱中隻貓貓~

『由各區嘅基地?即係話散佈喺香港唔同地方嘅SPIRIT商店,都係由香港嘅基地直接運去?』我有冇理解錯?

「應該就係~」羅羅摸住隻貓貓諗一諗,「不過我都唔清楚各區基地即位置喺邊~亦都唔知有幾多個基地~所以都唔可以肯定邊個基地運去邊啲SPIRIT商店~」

『咁樣...啲老闆應該都清楚㗎?』佢哋都係接頭人...

「唔會啦~」羅羅擰擰頭,「佢哋都冇必要知咁多~更何況知咁多都未必係好事...所以佢哋寧願唔知~」

知得多都未必係好事?
「所以我都冇諗住要查精神液嘅來源喺邊度嚟~一來未必係好事~二來我唔係調查型行者~你都係唔好咁八卦喇~」羅羅繼續同啲貓貓玩~

唔係調查型行者...

咁講法...日倫會唔會知得多啲呢?

「之不過...」羅羅諗咗一諗,「話唔定...基地嗰邊出咗事...」

『基地嗰邊?』會出咗咩事?

「嗯...竟然會大缺貨...就連偏遠嘅地方都冇...」羅羅皺一皺眉頭...

大缺貨到...偏遠嘅地方都冇...
『你唔係話一來未必係好事~二來你唔係調查型行者咩~唔好咁八卦啦~』我古古惑惑咁打量住羅羅~

「嗯嗯~唔好咁八卦~繼續開開心心同貓貓玩~」羅羅又一面天真無邪咁同啲貓貓玩~

究竟係唔係基地嗰邊出咗事?

又會出咗咩事?

唔知...

最大問題都係...影響有幾大...

我哋又有冇可能...買到精神液呢?
同羅羅再玩多陣貓貓之後...

「好喇~都差唔多要走喇~」羅羅餵晒包乾糧俾啲貓貓之後就起身~

『嗯~係時候去搵精神液喇~』都過咗中午喇...

「嗯嗯~咁我哋返去東涌先啦~」羅羅就立即雙手翹實我手臂~壓個身埋嚟~

『哦...哦...好好...』我隻手臂...又感覺到...發育中嘅小饅頭彈性...

我一直都尷尷尬尬咁被羅羅翹實嚟行...

羅羅都好黐我...黐到我實一實...

每當我想保持返小小距離之時...羅羅又再翹得實啲...黐得再貼啲...
沿路行返去車站方向...一路上都有唔少疑似SPIRIT嘅人擦身而過...

佢哋都唔係好在意我同羅羅...

羅羅完全無視一切...翹到我實一實...好冧又好嗲...仲嗲過啲貓貓咁...

我呢?我都唔知...總係好似好尷尬咁...

雖然話已經唔係第一次...已經有好幾次...同羅羅咁親密...

未知佢係SPIRIT嘅行者又好...到知道咗之後都好...

每當一有機會同羅羅親密...我都總係唔知點咁...
上到車之後,羅羅直頭翹實我手臂...瞓喺我膊頭上...

羅羅身上嘅香味...真係好誘人...

微弱嘅陽光透過車窗...照射落羅羅把如絲一樣嘅秀髮...雪白嘅嫩肌...真係好似天使一樣...

羅羅呢個小妹妹...真係好吸引...最容易吸引到好似我呢種年紀嘅哥哥...

架巴士駛過凹凸不平嘅馬路又震幾震...

羅羅對小饅頭又壓幾壓...
好軟熟嘅小饅頭...仲處於發育中嘅未成年小妹妹乳房...

搞到我硬晒(全身)...唔敢有啲咩反應...

唔可以亂嚟㗎...唔可以亂嚟㗎...保持住全身僵硬咁享受好喇...

好唔容易咁保持住全身僵硬不主動不抗拒坐咗成程車...

落車嘅時候雖然都係有啲失落...(我都係男人嚟㗎...有小妹妹投懷送抱就梗係點都有啲興奮㗎啦...)

之但係羅羅都仲係雙手翹實我隻手臂嚟行...

好啦好啦...我只好繼續迎合佢啦...

今晚出完

三句預告

[Day 17-四出搜尋] PART 06

『呃...係呢...我哋應該去邊搵精神液呢?』都係搵啲正經嘢講講...分散注意力...

羅羅雙手用力一翹:「搵個地方食咗嘢先啦~肚仔餓喇~」

聽晚要去食飯
所以會提早到下午4:30出文

已經將[Day 17-四出搜尋] PART 05 Upload上Facebook同紙言
我同我女朋友講
我追緊有個故講既野
同依家發生差唔多
佢話寫果個人未卜先知咁犀利
我話唔知呢 上年先出既不過 個故入面先過左2個禮拜
可能第時個孫大個先有結局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞