《香港傭兵》(34)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
又攬又磨
濕住嚟瞓
雨 不停落下來
唔知廢腸上次有冇漏低啲衫褲喺羅羅屋企呢
底褲
羅羅is痴女
羅羅is天真爛漫小妹妹
妹妹仔早
風鈴早
咩咕咪早
高才鳩早
各位早晨
究竟黑警殺咗幾多人
一定要沉冤得雪
power off

新icon
dllm(icon有聲)
最後校對中
正呀屌你(不過我仲未更新 未玩到
出埋文先更新

上回講到飛揚見此地不宜久留...就拔足狂奔!
遠離建築物!望住山邊跑!
雖然啲途人都仲未知發生咩事...之但係見飛揚跑得咁快,都覺得驚訝!
飛揚跑到入樹林...跑到上山腳...喺幾棵大樹之間回望...應該夠遠...
附近都係得360姐...應該發現唔到飛揚嘅...
飛揚就拎部電話出嚟睇睇...有冇頭先嘅消息...
一睇...唔止有...仲有好多...
喺咁短時間內...仲要有勁多片Upload咗上網!
飛揚就撳段片睇睇...真係又清又楚!仲要一啲手震都冇!堅過拍電影!
完完全全清清楚楚拍低飛揚最型嘅一幕!
仲唔夠型吖?拍到咁鬼清楚仔細...真係型過龍喇...
點算...拍得咁清楚...飛揚而家就咁走返過去,實俾人認出啦...
淨係單單呢段片,都已經有五百幾萬個Views喇...
飛揚唔知而家香港有幾多人啦...最少都有過半香港人睇咗呢段片啦...
個View數仲要急速增加添吖...
唔止吖...仲要勁多留言吖...
啲留言講乜?
“嘩!係唔係真㗎?拍戲咋嘛?”...“嘩!香港都有咁大製作?”...“屌你堅㗎!有冇睇新聞㗎?”...“嘩!咩人嚟㗎?!”...“嗰把係唔係激光劍嚟㗎?!”...“Star War吖?Jedi?”...“把激光劍好似武士刀咁㗎喎!點會係Jedi吖?”...“好撚型棍呀屌你!”...
今次真係麻煩...
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

再睇返...有好多同類型影片...

有唔同角度唔同高度四方八面都有...

條條都好高質...好清楚...好細緻...

而當中仲有新聞頻道Live緊...

我就撳一撳入去睇睇...

畫面一轉,就影住個接受緊訪問嘅潮友:「係吖係吖!係有個黑衣人Fing Fing Fing Fing!班賊就散晒喇!」

個潮友仲要手舞足蹈咁...但講嘢就1999...

口手唔可以並用就咪撚郁手郁腳啦屌你個嘴...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞