《香港傭兵》(34)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
咩吱咪早
我又打錯咗你個名添
風鈴早
各位早晨
對話都係廢嘅
對話完仲要開實彈
其實而家係唔係老散話事?軍事政變?
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国

仲爭萬一咋
林大帥
老散惡過高官
上頭唔俾提升武力就自己提 提完叫一哥出嚟攬
殺人都得啦
[center]上回講到綽姿洗完碗就換衫返學。
飛揚竟然主動幫綽姿著校服喎。
綽姿都好奇...飛揚話一直都希望有個細妹俾佢照顧...
由細細個...到大大個...
飛揚仲希望綽姿幸福...羅羅講過㗎嘛,女仔係要由男人幫佢著衫先幸福~
綽姿都好滿意飛揚嘅服待。
然後,綽姿拎齊嘢就出門返學。
今日又得飛揚一個行動喇。
飛揚梳洗完都換衫出門。
落到街都仲係幾凍...仲有唔少學生返學。
飛揚就過對面馬路等林雪架紅van。
飛揚邊𥄫輕鐵站上嘅學生妹裙底...邊等紅van...(飛揚真係一個死變態...)
“吼~吼!”好彩未凍到變雪條之前就有車!
飛揚向住紅Van揮揮手!
只見坐喺紅Van裡面嘅林雪邊單手揮揮手!邊口噏噏咁!
“吼~”紅Van就喺飛揚面前飛過!
飛揚望住紅Van車尾...越嚟越遠...越飛越遠...遠到連影都唔見埋...
唔撚係吖化...滿座?!
跟住既劇情發展又會係點呢?

上回講到綽姿洗完碗就換衫返學。
飛揚竟然主動幫綽姿著校服喎。
綽姿都好奇...飛揚話一直都希望有個細妹俾佢照顧...
由細細個...到大大個...
飛揚仲希望綽姿幸福...羅羅講過㗎嘛,女仔係要由男人幫佢著衫先幸福~
綽姿都好滿意飛揚嘅服待。
然後,綽姿拎齊嘢就出門返學。
今日又得飛揚一個行動喇。
飛揚梳洗完都換衫出門。
落到街都仲係幾凍...仲有唔少學生返學。
飛揚就過對面馬路等林雪架紅van。
飛揚邊𥄫輕鐵站上嘅學生妹裙底...邊等紅van...(飛揚真係一個死變態...)
“吼~吼!”好彩未凍到變雪條之前就有車!
飛揚向住紅Van揮揮手!
只見坐喺紅Van裡面嘅林雪邊單手揮揮手!邊口噏噏咁!
“吼~”紅Van就喺飛揚面前飛過!
飛揚望住紅Van車尾...越嚟越遠...越飛越遠...遠到連影都唔見埋...
唔撚係吖化...滿座?!
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

唔係真係咁仆街吖化?

想出去先嚟滿座?

咁我又要等幾耐吖?

回頭望望輕鐵月台...又多咗幾對雪白美腿...

呢幾個...仲要係小學生...

條校裙咁短...睇嚟都係六年級仲著緊小一嗰條校裙...
真係可以睇晒...灰色校裙底...一對雪白幼嫩嘅小妹妹美腿...中間白色嘅底褲...

𥄫小六女生嘅裙底...仲要𥄫到條白色底褲...好扯旗呢...

之前去啲小學見客...有時上樓梯見到啲小五六女生...我都忍唔住會探頭望上去...

佢哋又好鍾意貼住樓梯邊嚟行...完全察覺唔到會有人喺下面𥄫上去...𥄫佢哋裙底...

而啲小五六女生條校裙都勁短...好似仲著緊小一嗰條咁...好易就睇晒裙下春光...

最正嘅係...佢哋又唔鍾意著打底褲...

仲要大多數都係著純白色底褲...

真係睇到扯晒旗...
扯乜鬼吖?!又要唔知等幾耐,林雪先會返嚟!

林雪手車...應該就唔使等好耐嘅...(望就咁望啦...)

“飃!”繼續企喺馬路邊,食住西北風咁等...

𥄫吓喺面前行過嘅學生妹...又𥄫吓企喺輕鐵月台等緊車嘅學生妹裙底...

然後又過咗一陣...

“吼~”我聽到...聽到有用...柴油發動嘅引擎聲!
我望一望遠處...

“吼!”嚟喇!返緊嚟喇!

“吼!吼~”林雪揸返架紅Van返嚟喇!

“吼~”紅Van就喺我面前飛過!

我隱約望到...車上一個乘客都冇...

嗯?咁早冇人由出面返入嚟?

是旦啦~最緊要都係一陣駛返過嚟都係吉車就得喇~
“飃!”然後又繼續企喺馬路邊,食住西北風又𥄫吓學生妹咁等...

而家啲學生妹真係好鬼正...

個個都白白滑滑又可愛得意...

不過點正都唔夠綽姿同羅羅正...

屌!林雪幾時先肯駛過嚟㗎?!搞到我成個變態怪叔叔咁!

再企多一陣...食多一陣西北風...變態多一陣...

“吼!”我又聽到...柴油發動嘅引擎聲!
“吼~吼~”嚟緊喇!嚟緊喇!

“吼~吼!”我就嚟真係忍唔住要捉個學生妹入後巷砌㗎喇!

我向住紅Van揮揮手!

只見坐喺紅Van裡面嘅林雪又邊單手揮揮手!邊口噏噏咁!

“吼~”紅Van又喺我面前飛過!

我望住紅Van車尾...越嚟越遠...越飛越遠...遠到連影都唔見埋...
唔撚係吖化...又滿座?!

我屌乜撚嘢事呀?!

真係有咁鳩多人出市區㗎咩?!

屌...

好啦好啦...唯有再等等啦...(唔想等都唔得啦!呢度就喺得林雪架紅Van出到去咋嘛!)

就係咁戇鳩鳩繼續企喺馬路邊,食住西北風咁等...

同頭先唯一唔同嘅係...冇𥄫學生妹...
唔係我唔想俾人當變態怪叔叔,所以修心養性咁企定定等...

而係街上都冇晒學生妹...

冇錯...不知不覺之間,原來啲學生妹都返晒學...再冇學生妹喺面前經過...

我屌...連學生妹都冇得𥄫喇!

“飃!”成條雪條咁企喺馬路邊等...

然後...

“吼~”我又聽到...聽到有用...柴油發動嘅引擎聲...
我全身僵硬咁望一望遠處...

“吼!”嚟喇...又返緊嚟喇...

“吼!吼~”林雪又揸返架紅Van返嚟喇...

“吼~”紅Van再喺我面前飛過...

我可以清楚望到...車上都係一個乘客都冇...

又係滿車出去...吉車返嚟...
然後又再企多一陣...食多一陣西北風...成條雪條咁等...

“吼!”我又再聽到...柴油發動嘅引擎聲...

“吼~吼~”嚟緊喇...又再嚟緊喇...

“吼~吼!”好撚凍吖...屌你...

我向住紅Van揮揮手...

只見坐喺紅Van裡面嘅林雪又再邊單手揮揮手!邊口噏噏咁!

“吼~”紅Van又再喺我面前飛過!
我望住紅Van車尾...越嚟越遠...越飛越遠...遠到連影都唔見埋...

唔撚係吖化...又係滿座?!

嘩屌你老母咁搞法唔係辦法喎...

點好吖?真係要諗諗計喎...唔係嘅話...真係唔知要等到幾時...

滿車出...吉車返...

唔撚係喇...

我就行過對面馬路...企喺對面馬路旁邊等...

既然吉車返...不如就喺呢邊上咗車先喇!
“飃~”風都冇咁猛...冇咁凍...

或者係因為...開始有陽光...

大大話話都好似等咗成個幾鐘車...

然後...然後...

“吼~”我又聽到...聽到有用...柴油發動嘅引擎聲...

我彈彈跳跳咁望一望遠處...
“吼!”嚟喇...又返緊嚟喇...

“吼!吼~”林雪又揸返架紅Van返嚟喇...

“吼~”我向住紅Van揮揮手...

“吼!依!!!啪!”紅Van就急停喺我面前!打開車門!

我一上到車...

「你條濕鳩唔係要出市區㗎咩?做乜撚又喺呢邊上車吖?凍閪懵咗你呀?」林雪一開口就問候我!

『次次你都滿車咁出去...我等到幾時吖?咪過嚟上定車先囉...』我唔係凍閪懵咗...係凍撚醒咗!
「吖...屌鳩你個柒頭又蠢唔閪晒喎...講撚明先邊閪度上車都一律價錢㗎...」林雪冷眼望住我...

『哦...咁幾多吖?』我摷定個銀包出嚟...

「四舊呀盲閪...」林雪拎起攝喺擋風玻璃塊白色牌俾我睇,「咁撚大隻字都望唔鳩到...」

『哦...』要你講出口好難為你咩...

我就拎四舊出嚟交到林雪手。

“吼!吼~”我都未坐穩,林雪就踩盡油開車!
又唔見四舊...銀包得返五百二十蚊...唉...啲錢真係好唔見使...

唉...唔好諗咁多無謂嘢喇...

我已經嘥咗好多時間...

而家都已經...九點幾...

仲未出到去...

講開又講...架紅Van會駛去邊㗎呢?

呢邊嘅尾站...會係邊度呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞