《香港傭兵》(34)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
已經將[Day 17-四出搜尋] PART 04 Upload上Facebook同紙言
又有情報放題
去開房啦仲搵精
唔知飛揚又會自爆啲咩呢
尋日同日倫一齊嘅時候 傾過啲咩呢
做正經嘢要緊
妹妹仔早
高才鳩早
風鈴早
咩咕咪早
各位早晨
最差劣學校並唔係學生有幾壞 而係校方唔識同學生溝通
係學生問題
佢哋唔接受我哋嗰套 佢哋俾人利用
EDB最大問題
一邊話唔應該帶政治入校園 一邊製造白色恐怖
老豆仲睇緊講”天使“嘅假新聞
同佢講假嘅佢都係唔理我
真係冇得救
我老豆真係藍到發黑 頂佢唔順
佢哋做乜都係“啱”㗎啦
老老柒柒學校唔撚使理EDB
唔係乜柒都要跟EDB
只要間學校企硬 EDB嘅無理要求可以一一無視
最後校對中

上回講到飛揚柒撚蒙蒙咁行入間乾貨店...SPIRIT嘅商店...
俾地中海老闆串佢新嚟~
出面咪有晒暗號囉!咁都睇唔明!仲唔係新嚟?!
飛揚見一場嚟到都打聽多啲~但地中海老闆就趕飛揚走~
問問問咁鬼多問題問...
飛揚出返去,就鬼鬼祟祟咁閃埋一邊又鬼鬼祟祟咁偷望...
真係有唔少人行過...見到條打咗紅色交叉嘅鹹魚就離開喎...
咁講法...真係有唔少行者走入嚟搵精神液...
咁多人...呢度都係冇...
突然!
「喂~」背後傳嚟嬌俏嘅女仔聲!
飛揚嚇咗一大嚇!立即回頭一望!就望到...羅羅帶住微笑企正喺身後!
原來羅羅都係嚟搵精神液。
睇嚟真係大缺貨...早知就唔賣嗰兩支精神液俾飛揚同綽姿啦!
飛揚想還返支精神液俾羅羅~但羅羅就唔使咁麻煩啦~
「嗱~你今日就陪我一齊去搵精神液~」羅羅雙手箍住飛揚條頸...
今日飛揚陪羅羅一齊...搵精神液...
「反正你都要去搵~」羅羅越箍越埋...塊可愛面蛋就越貼越近...
反正飛揚都...要去搵...
「有我陪你一齊搵...有你著數啦~」羅羅塊可愛面蛋貼到埋一埋...差少少就嘴掂嘴...
真係...咁著數?
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 17-四出搜尋] PART 05

被羅羅雙手翹住手臂行...

羅羅個身都壓晒埋嚟...個小饅頭都壓到扁晒...

又可以享受到...發育中嘅少女乳房彈性...

屌!我又喺度FF啲乜吖?

冇錯,我都係決定同羅羅一齊搵精神液。

始終...我都係毫無頭緒...

我都仲係一個初哥...
綽姿叫我去偏遠啲嘅地方搵...搵到嚟大澳夠晒偏遠喇掛?都係冇得賣...

仲可以去邊度搵呢?

唔知...

既然唔知,而面前突然出現一盞明燈引路,我就梗係跟住佢比較好啦~

被羅羅雙手翹實手臂...翹到實一實咁喺大澳行...

望清楚周圍嘅景物...好似都冇乜點變...

不論係街道...河上嘅橋...四周嘅建築物...

就算有重建過...有翻新過...現代感重咗...都仲係咁古舊...

仲係有種古色古香嘅味道...
『呃...係呢?我哋要去邊度搵精神液呢?』都行咗好耐...越行越入...仲要向住...碼頭嗰邊行...

碼頭嗰邊...好似冇SPIRIT商店喎...

「唔使急喎~跟住我行就啱㗎喇~」羅羅大安旨意咁嘅天真爛漫樣~

唔使急?

唔急就假啦...

眼見有咁多行者走嚟搵精神液...仲要個個都空手而回...咁即係真係好缺啦!

呢啲咁淺白嘅嘢我都睇得出,羅羅咁古惑又點會諗唔到?

如果今日都買唔到精神液返去,都唔知點同綽姿交代...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞