『薪火post』BNO續期資訊(64) 先睇頭POST同DOC後先問問題之Join Q改咗名

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
DHL我寄2份都460, 我睇左MIN3XX
終於試到,前面要係+(xxx)先得,唔該哂巴絲幫手
我兩份一齊寄連insurance $57x
我填aboard,不過解決左,原來要打個+唔該絲打
你上門收件,定係門市?

門市平 d
我果日去門市
佢個pricelist 係 每一公斤計算
即係你 1.01 同埋 1.99kg 都係呢個價錢
諗住六星期都冇先問
我16/9 入Q, 早兩日webchat 問過, 佢都係叫我等4-6星期...
喺呀,好彩我唔急用咪再等多個星期,我仲寄特衰正本俾佢,希望事頭婆唔好唔要我啦
會唔會寄左信比你副簽人 而佢不知道
想問下巴打知唔知,如果問webchat會唔會知HWPO有無寄信俾我副簽人呢?因為我問過我副簽人話無收過信,但我都懷疑緊。。。

利申,副簽人住係英國,申請時喺用online 俾佢做副簽嘅

謝謝
應該係可以啦 佢地會有record架嘛
謝謝巴打,好,我試下webchat問下先
準備好走難。
有無 d 咩野原因要咁耐既
Join Q改咗名 係改左咩野名?

your application is being processed?
Yes
巴打你副簽人有無收到信?
我琴日先入Q
巴打你副簽人有無收到信?
Sorry 巴打,我quote 錯咗
應該就唔係啦....
第一次問答我申請在等待檢查
第二次問答我目前正在處理中 需要更多資料會聯絡你
我就唔希望寄野俾副簽人 因為佢公司太大
Lost case, 9/2 入queue
仲等緊

巴打你係有reference no.?
我連reference no.都未有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞