『薪火post』BNO續期資訊(64) 先睇頭POST同DOC後先問問題之Join Q改咗名

1001 回覆
14 Like 1 Dislike

空號掛號 郵局話已經成功派遞 啱啱又收到個邊msg叫我寄野 咁究竟寄到過去未
成功派遞之後,可能要等一兩日HMPO個邊先會update
成功派遞唔代表入咗電腦㗎
The 1984 Joint Declaration on the future of Hong Kong is NO longer valid according to China government. Therefore automatically giving Hong Kong BNOs full British citizenship should NOT be considered a breach of the commitments made between China and the UK
https://petition.parliament.uk/petitions/275360

我幫屋企人申請,96年過期,寄過身份證彩色影印本,特衰護照,出世紙彩色影印本,選民登記書做地址證明,搵咗個做老師朋友做副簽,但佢得特衰無BNO,唔洗兩個禮拜就批咗。
恭喜......26號入Q今日就搞掂 咁快
20號入Q仲係無聲氣 屌 痴撚線
我上次等左兩日。有巴打話係人手update。
26 號入q 岩岩approved
收到passport再同大家包膠
多謝呢個post
你processed 個日子同我一模一樣
一齊等收證
公平咩
20號入q
係咪 lose case?
我寄舊證過去26入 剛approved
Lost case 11號入仲等緊
根本冇公平呢回事
Lost case 3號
13 號入Q到而家都未approve
唔公平啊
SAME , Lost case?
不是
巴打 香港寄到英國用左幾耐?
weekdays寄兩日就到
如果星期五朝早寄就要4日
2 號
diu你仲喺度
你呢 approve左未
琴日reject咗我張相
今日補交返
我lost case十號入q btw

快啲返New Zealand啦你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞