LG Nexus 5X Bootloop 苦主請入

1001 回覆
47 Like 8 Dislike
即係要拎上華強北整?

聯絡緊間維修, 可能用順豐寄上去搞

得既話可唔可以係到講講

留名
部v10一樣中左boot loop
LG夠膽死話收我2千幾整
其實我諗緊不如開團拎機上去整

開啦
一齊
其實我諗緊不如開團拎機上去整

開啦
一齊

tg: cpahkgolden
奶左野了 直頭開唔到機 Google logo都睇唔到
睇返張單真係岩岩過保養就即壞 有冇咁橋

我都係,兩日前壞左
想問imei 0左,果邊可以整番嗎?
想問imei 0左,果邊可以整番嗎?

個imei可以寫返入去
係唔係會有團拎上去華強北整? 我部5x都有bootloop問題
係唔係會有團拎上去華強北整? 我部5x都有bootloop問題

未定幾時上

Tg: cpahkgolden
我想問換機個度, 退貨係咪要退埋叉電器?
即係要拎上華強北整?

得既話可唔可以係到講講

留名

我係柴灣整$700, data 留得返晒, 上大陸又要時間,不了。
即係要拎上華強北整?

得既話可唔可以係到講講

留名

我係柴灣整$700, data 留得返晒, 上大陸又要時間,不了。

即係要拎上華強北整?

得既話可唔可以係到講講

留名

俾佢賺, 住柴灣,又要湊仔,我連九龍都唔想過 , 留得返data 就算了
即係要拎上華強北整?

得既話可唔可以係到講講

留名

即係要拎上華強北整?

得既話可唔可以係到講講

留名

俾佢賺, 住柴灣,又要湊仔,我連九龍都唔想過 , 留得返data 就算了

香港有人整而唔係換底板就算啦,btw開名等大家多個選擇,真係急用唔係個個得閒上華強北
即係要拎上華強北整?

得既話可唔可以係到講講

留名

香港有人整而唔係換底板就算啦,btw開名等大家多個選擇,真係急用唔係個個得閒上華強北

雖然未壞,但想知鋪名
到底換完U係保唔保留到DATA?
點解有啲人話有 有啲人又話冇既
香港冇集體訴訟又冇包攬訴訟

做消費者真係等比人呃

唯一可以做就係中咗伏就咪撚再幫襯,LG***永不錄用
到底換完U係保唔保留到DATA?
點解有啲人話有 有啲人又話冇既

如果換左新U 就會冇晒

得既話可唔可以係到講講

留名

雖然未壞,但想知鋪名

永利中心商場,中間位置(唔係下面個層),名唔得予,門口有好多電話套賣的, 預一日搞好

留名

雖然未壞,但想知鋪名

永利中心商場,中間位置(唔係下面個層),名唔記得了,門口有好多電話套賣的, 預一日搞好
我真係火火地

上星期部5X死底板其中一part 控制電源ac,叉唔到電
我一時間搵唔到張保養單於是拿出街整
$650

整完唔夠兩日就bootloop
跟住我搵返我張保養單
我加錢買左total兩年保養
咁我拿返上LG維修

過兩日去LG拿機
LG個邊話要錢先幫我整
$1700換底板
話我曾私自維修電話
我搵唔到張單先整住先
同埋壞叉電個Part
你依家係粒CPU焊得唔好出次貨搞到我死機
我仲要用錢買左兩年保
你唔保咁比返錢我
依家仲要等他打比我問我整唔整先肯比返部電話我
仲好似想屈我檢查費
我無人為整壞+入水我係一蚊都唔會比
我真係火火地

上星期部5X死底板其中一part 控制電源ac,叉唔到電
我一時間搵唔到張保養單於是拿出街整
$650

整完唔夠兩日就bootloop
跟住我搵返我張保養單
我加錢買左total兩年保養
咁我拿返上LG維修

過兩日去LG拿機
LG個邊話要錢先幫我整
$1700換底板
話我曾私自維修電話
我搵唔到張單先整住先
同埋壞叉電個Part
你依家係粒CPU焊得唔好出次貨搞到我死機
我仲要用錢買左兩年保
你唔保咁比返錢我
依家仲要等他打比我問我整唔整先肯比返部電話我
仲好似想屈我檢查費
我無人為整壞+入水我係一蚊都唔會比

唔好理有無用,同消委會report咗先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞