LG Nexus 5X Bootloop 苦主請入

1001 回覆
47 Like 8 Dislike
香港有無邊到 有得整??
我部5x仲未出事

屋企重有部死淨種

多數講完之後就
我部5x仲未出事

屋企重有部死淨種

多數講完之後就

我部5x仲未出事

屋企重有部死淨種

多數講完之後就

上次自己果部係咁
我部5x仲未出事

屋企重有部死淨種

多數講完之後就

今日中第二次bootloop......... 屌, warranty expired. 轉咩機好?

整番佢 用番
我部5x仲未出事

屋企重有部死淨種

多數講完之後就

上次自己果部係咁

我上一部都係 係reddit講完我嗰部冇bootloop
過兩日就中咗
我部5x仲未出事

屋企重有部死淨種

多數講完之後就

上次自己果部係咁

我上一部都係 係reddit講完我嗰部冇bootloop
過兩日就中咗

部機有靈性
4月5x收皮,轉iphone啦各位 an機係一定會燒㗎

lg = an
我早幾日搭巴士見對面果個人仲用緊5X
勁想知點解可以捱到依家

lg = an

LG??5x咪LG架囉 仲買!?
我早幾日搭巴士見對面果個人仲用緊5X
勁想知點解可以捱到依家

整完就用到
屋企都有部重用緊 ,自己同女友部就 整番起死回生

lg = an

LG??5x咪LG架囉 仲買!?

你up乜鳩
香港邊到有得整加比較平 利申學生一名

我搵到個600話可以整 叫天域科技 有無人知手工好唔好

咪又係帶過去華強搵人整

咪又係帶過去華強搵人整

岩呀

咪又係帶過去華強搵人整

當慳返時間車費囉
我6p岩岩自己換完電,用左個幾月中左bootloop
Nexus 5X 6P Bootloop問題
- 如經Google Play購買,可自己聯絡Google 申請退款或換機 (已過保養期亦可)
- 有消息指,香港Google已更改政策,所有有問題手機交由LG 或 華為負責
- 如經門市購買,請自行聯絡LG 或 華為代理
- 經門市購買而又已過保養期,可自行找第三方維修中心重焊或更換CPU

詳情參閱:
LG Nexus 5X Bootloop 苦主請入
https://lihkg.com/thread/159418/page/1

連登 Bootloop 苦主 Telegram Group:

- XDA 已有臨時的解決方法, 使受Bootloop影響的手機成功進入系統, 大家可以用此方法為手機進行備份 (只限已Unlock Booltloader 手機)
注意: 此方法並不能永久修復有關問題

https://www.xda-developers.com/nexus-5x-bootloop-fix-boot-phone/
https://www.xda-developers.com/nexus-6p-bootloop-fix/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞