LG Nexus 5X Bootloop 苦主請入

1001 回覆
47 Like 8 Dislike
淨係想要返啲data
大約要幾錢?

人仔300

係香港有無地方整到,唔想去大陸咁遠

有既 但佢都係背後拎上大陸整 但收貴多幾舊水

香港上大陸先個2個鐘

香港邊度有得整?
上個月上左華強北整好部5X 解決左bootloop 問題, 今朝訓醒個mon 黑哂 (著同唔著係有少少光既分別個種), 有熄mon 聲, bootloader 同recovery 係入到但都黑畫面, 屌究竟咩事

死mon/mon線鬆咗
淨係想要返啲data
大約要幾錢?

人仔300

香港上大陸先個2個鐘

香港邊度有得整?

順便問埋, 有冇邊間可以睇住整?
淨係想要返啲data
大約要幾錢?

人仔300

香港上大陸先個2個鐘

香港邊度有得整?

順便問埋, 有冇邊間可以睇住整?

呢間可以睇住
淨係想要返啲data
大約要幾錢?

人仔300

香港上大陸先個2個鐘

香港邊度有得整?

爬文 唔該
上個月上左華強北整好部5X 解決左bootloop 問題, 今朝訓醒個mon 黑哂 (著同唔著係有少少光既分別個種), 有熄mon 聲, bootloader 同recovery 係入到但都黑畫面, 屌究竟咩事

死mon/mon線鬆咗

拎返上去你去搞個間
琴日bootloop左
琴日bootloop左

救data先啦
琴日bootloop左

救data先啦

開到一陣又再bootloop, whatapp備份好耐
想問下有上華強北整好既巴打用落有無咩問題
想問下有上華強北整好既巴打用落有無咩問題

暫時未收到REPORT 有問題
琴日bootloop左

救data先啦

開到一陣又再bootloop, whatapp備份好耐

用雪櫃冰格雪半個鐘再駁USB
星期五裝左更新, 不幸地BOOT LOOP 左, 我上網即係SEARCH 有咩解決放法, 睇到呢度
因為我係GOOGLE PLAY STORE 買, 所以睇曬廿幾頁大家既留言之後 我打電話去HOTLINE,
我2015年11月買機已經過曬保養..佢都會安排全數退款

大家記得打電話呀!!

但係我電話之面既資料,,,,
因為BOOT LOOP左之後我曾經開到一次機而我當時並唔知道咩叫BOOT LOOP 而揀左 "恢復原廠設定" 乜都冇曬..返唔到轉頭喇

BTW,,,多謝你地呀
星期五裝左更新, 不幸地BOOT LOOP 左, 我上網即係SEARCH 有咩解決放法, 睇到呢度
因為我係GOOGLE PLAY STORE 買, 所以睇曬廿幾頁大家既留言之後 我打電話去HOTLINE,

大家記得打電話呀!!

因為BOOT LOOP左之後我曾經開到一次機而我當時並唔知道咩叫BOOT LOOP 而揀左 "恢復原廠設定" 乜都冇曬..返唔到轉頭喇

BTW,,,多謝你地呀

竟然GOOGLE 度呢個POST

大家記得打電話呀!!

BTW,,,多謝你地呀

你有得退款
我打去係換機
琴日bootloop左

消委會見

有無 Template,唔識寫
琴日bootloop左

消委會見

有無 Template,唔識寫

我記得前排有個post 有位巴打寫左成篇
屌啱啱今朝bootloop咗
之前n5 底板問題 , 每星期自動reboot 1-2次
保養期內打上google 一換一換左部機比我
大家第日記得經google買
屌啱啱今朝bootloop咗

大家記得打電話呀!!

BTW,,,多謝你地呀

你有得退款
我打去係換機

g4 咩都無

大家記得打電話呀!!

BTW,,,多謝你地呀

你有得退款
我打去係換機

吓? 我果部係黑色32GB 佢話冇貨 退錢比我呀 你果部有貨所以佢話換機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞