LG Nexus 5X Bootloop 苦主請入

1001 回覆
47 Like 8 Dislike
想問下 bootloop 左但部機係Wilson 買係咪冇得換?

要自己囉出去整

自已食自已

香港LG

google 退錢既ground係乜
lg點解唔跟

lg 同google 共同生產

Google冇機先退錢
可能係外國苦主之前集體告Google所以經Google買(即係Google自己出貨)嘅人可以免費換機
但係經LG代理出貨就要由代理自己決定點做
好似美國代理, 直頭話冇零件換所以退錢
台灣代理延長保養
至於香港代理就完全唔認數
屌啱啱今朝bootloop咗

係咪係GOOGLE STORE買?

打電話喇
800 906 838

洗唔洗imei?如果唔知imei點算?

你CHECK 番買機果陣 GOOGLE PLAY STORE 比你既EMAIL
有一欄叫evice ID number
呢個就係IMEI
想問下 bootloop 左但部機係Wilson 買係咪冇得換?

要自己囉出去整

自已食自已

香港LG

lg點解唔跟

Google冇機先退錢
可能係外國苦主之前集體告Google所以經Google買(即係Google自己出貨)嘅人可以免費換機
台灣代理延長保養

咁6P又點?

華為

要自己囉出去整

自已食自已

香港LG

lg點解唔跟

Google冇機先退錢
台灣代理延長保養

咁6P又點?

華為

唔知
平收Bootloop 機
telegram: Hagggh
N5x 中左Bootloop無backup 有無方法可以救返d data?
出面整 整完 d data重係度?
搭單一問
其實LG其他機boot loop係咪淨係可以攞去整底板 無得退錢
部機係G4
我想等陣去深水埗買部水機
Nexus一開始行android 幾嫁?
同幾多ram
同幾多ram

仲買Nexus
N5x 中左Bootloop無backup 有無方法可以救返d data?
出面整 整完 d data重係度?

放雪櫃冰格半個鐘攞出嚟駁USB睇吓開唔開到機, 雪完冇電就叉一陣仔再駁
去LG換底板一定冇哂data, 但據講華強北(想知邊間就爬文)換CPU就keep到
搭單一問
其實LG其他機boot loop係咪淨係可以攞去整底板 無得退錢
部機係G4

Google做主嘅Nexus都冇得退
其他
同幾多ram

仲買Nexus

我用黎打機用
自己有部i6 p+
同幾多ram

仲買Nexus

我用黎打機用
自己有部i6 p+

打到一半boot loop有撚用
仲有水貨Google唔一定換機俾你

要自己囉出去整

自已食自已

香港LG

lg點解唔跟

Google冇機先退錢
台灣代理延長保養

各地法例唔同

要自己囉出去整

自已食自已

香港LG

lg點解唔跟

Google冇機先退錢
台灣代理延長保養

咁6P又點?

華為

唔知

都係分出貨渠道掛
同幾多ram

仲買Nexus

我用黎打機用
自己有部i6 p+

要經佢個網,個交易係美國發生
同幾多ram

仲買Nexus

我用黎打機用
自己有部i6 p+

要經佢個網,個交易係美國發生

喺香港Play Store買, 換機嗰陣打俾Play Store Asia都可以換機
不過水貨喺邊度入都唔知就算你知, 其他國家Play Store都唔寄海外
例如美國Play Store買, 佢淨係寄美國地址
Play Store客服一查IMEI就知你部機係咪喺佢哋國家買, 你唔喺service area就算有單有機都冇得換
唉屌 如果Nexus 5整翻要幾錢 又係bootloop

n5 你查下係咪power button 問題

係一出google畫面就reboot loop

想賣比你丫,但部機有個人資料
bootloop 左又洗唔到機

bootloop左整完應該啲資料都會冇哂喇(有錯請修正)
telegram我傾交收
唉屌 如果Nexus 5整翻要幾錢 又係bootloop

n5 你查下係咪power button 問題

係一出google畫面就reboot loop

我兩星期前情況同你一樣,換左power button攪掂繼續用

有加密
佢唔會開倒
除非你unlock左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞