LG Nexus 5X Bootloop 苦主請入

1001 回覆
47 Like 8 Dislike

我唔敢拆果舊鋁

冇拆正面吹成功開番機backup 哂, 希望頂多幾日拎去華強北整

你真係好彩

吹左幾耐, 同埋你個風筒勁唔勁

幾分鐘, 吹到掂機辣辣地手
岩岩上左華強整帖埋4GB RAM, 希望可以用多半年出Pixel 2

巴打又係今曰去?

我仲等緊
已到

ching 係咪即日取?

等幾耐,收幾錢?

點先逼到佢SD依封EMAIL黎 可唔
可以加密講

你試下send email去google問下

我問過,佢話過左保養,叫我搵返lg維修中心

已整好兩部
仲等緊 其他三部

你全程望住佢整?

可以望住 但我12點放低比佢 依家仲緊緊 其實個場仲有好多野睇
已整好兩部
仲等緊 其他三部

你全程望住佢整?

焊完係咪要等佢凍返先?全程睇住咪好辛苦
已到

ching 係咪即日取?

等幾耐,收幾錢?

上次2部機 2個半鐘搞掂

人仔280 整好

加ram 就$400
等⋯
等⋯

我以為得一兩個人。

你真係好彩

岩岩上左華強整帖埋4GB RAM, 希望可以用多半年出Pixel 2

巴打又係今曰去?

我仲等緊

琴晚見到你咁多部機所以今日一早就上左去[s osad] 去食個飯一個鐘就拎番部機走人

我1點先到

點先逼到佢SD依封EMAIL黎 可唔
可以加密講

你試下send email去google問下

我問過,佢話過左保養,叫我搵返lg維修中心

我都係打呢個電話,
佢話過左保養就要去lg整,而且話我情況唔係bootloop,因為我連機都開唔到,
又冇reboot等情況,
lg維修中心,成個月都book唔到

你真係好彩

巴打又係今曰去?

我仲等緊

琴晚見到你咁多部機所以今日一早就上左去[s osad] 去食個飯一個鐘就拎番部機走人

我1點先到

巴打可唔可以幫我帶埋去整?

巴打又係今曰去?

我仲等緊

我1點先到

tg: cpahkgolden

巴打又係今曰去?

我仲等緊

我1點先到

間野幾點收鋪?

我仲等緊

我1點先到

間野幾點收鋪?

7:30pm 好似係

個場7:00 就開始熄冷氣
推番個post先 今日到我單拖上去整機
推番個post先 今日到我單拖上去整機

卡斐帕巴打仲會唔會拎機上去整 啱啱中左bootloop
卡斐帕巴打仲會唔會拎機上去整 啱啱中左bootloop

Tg 搵我?
尋晚我部Nexus 5X用用下熄機, 之後想開都只可以去到黑底白字"Google", 停咗喺個畫面一陣就變返黑, 重覆幾次...
唔知大家嘅情況係咪一樣?! 咁樣係咪bootloop?
我打算聽日打去google睇下可唔可以成功換機或退款...

利申: 已過保用, 第一批機....
尋晚我部Nexus 5X用用下熄機, 之後想開都只可以去到黑底白字"Google", 停咗喺個畫面一陣就變返黑, 重覆幾次...

係bootloop

你係google play store買?

係bootloop

你係google play store買?

係呀... 希望聽日成功啦!
整完 4gb ram十分暢順 仲順手揼埋骨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞