LG Nexus 5X Bootloop 苦主請入

1001 回覆
47 Like 8 Dislike
係咪808只可換返808?

5X用家等bootloop
港水5x留名

希望唔好咁快壞
未想換機住
港水5x留名

希望唔好咁快壞
未想換機住

Good luck
跪求懶人包
早排2月中壞 又咁啱過保 真係好撚嬲
點知又冇改裝 可以試試佢
跪求懶人包
早排2月中壞 又咁啱過保 真係好撚嬲
點知又改裝 可以試試佢
Nexus 5x H791 路過, 無膽up上7.1.2

其實根本唔關7.0事

佢换左新機比我,我一開就up左上7.12
其實有冇得去消委會投訴
有咩理由佢硬件有缺憾係要我哋硬食
就算過咗保 但我唔係不正當使用咁壞 點都要有啲交代掛
外國就俾你退錢 香港就仲要收錢先幫你整(過咗保)
成件事極唔合理
我英水未中
如果加埋ram部機真係好用好多
問緊另一間, 確認左可以改3 或者 4gb ram 上去都得, 但暫時只有3gb 有貨, $290蚊人仔
問緊另一間, 確認左可以改3 或者 4gb ram 上去都得, 但暫時只有3gb 有貨, $290蚊人仔

有無聯絡方法

有無聯絡方法

http://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=531501906621&ns=1&abbucket=3#detail

呢間 順便話岩岩你有個朋友問緊5x換cpu問題, 順便升級3gb ram

講真, 3gb ram 都已經好大分別
我仲r緊佢換4gb 比我

反正部機又唔急住用
我英水未中
如果加埋ram部機真係好用好多

部機未壞就唔好搞佢啦 始終換cpu有風險
我兩個星期前都中左,係經play store買,想請問點樣可以換機?

保養期内揾上google store揾個電話打去
你試下揾
揾唔到我夜d揾比你

上個post 講過,email 去store-support@google.com, 會有人覆你,講返imei ,咩version android ,佢會有個auto email 教你換機

頭先send咗email,佢話係冇人回覆的電郵地址
屌 岩岩中左招
上年11月LG買 已過保
你老味
想問換完會唔會好快又死過,都係換番808.....
呢幾日好多人死

仲未諗到換咩機好
早幾日死左
上左LG維修都唔知幾時死多次

仲未諗到換咩機好

我換iphone算,唔敢用pixel
想問換完會唔會好快又死過,都係換番808.....

都係焊得唔好既問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞