LG Nexus 5X Bootloop 苦主請入

1001 回覆
47 Like 8 Dislike

我係柴灣整$700, data 留得返晒, 上大陸又要時間,不了。

俾佢賺, 住柴灣,又要湊仔,我連九龍都唔想過 , 留得返data 就算了

香港有人整而唔係換底板就算啦,btw開名等大家多個選擇,真係急用唔係個個得閒上華強北

雖然未壞,但想知鋪名

永利中心商場,中間位置(唔係下面個層),名唔得予,門口有好多電話套賣的, 預一日搞好

我問左wo話搞唔到wo

一定要返大6整?

唔得?佢真係$700 搞返好

俾佢賺, 住柴灣,又要湊仔,我連九龍都唔想過 , 留得返data 就算了

香港有人整而唔係換底板就算啦,btw開名等大家多個選擇,真係急用唔係個個得閒上華強北

雖然未壞,但想知鋪名

永利中心商場,中間位置(唔係下面個層),名唔得予,門口有好多電話套賣的, 預一日搞好

我問左wo話搞唔到wo

一定要返大6整?

唔得?佢真係$700 搞返好

可能搞過一次知好難搞掛
有無巴打有email address 可是直接同google反映
上年12月bootloop換左 琴晚又中bootloop
但依家已經過左保養 唔想比LG HK老屈$1700換底板 如果有可唔可以加密或者tg我
係咪美國google store 買都有得換
我跟團買的
年半死第二次底版 今次過撚左保養, 巴打們救命!

換機好定整好, 是咪團整

換機好定整好, 是咪團整

imei 0左有冇得整番?? 覺得5x影相靚同價位太多
我諗我有排都唔會中
而家拎部機係屋企玩pkmgo
成日熱撚到辣手,分分鐘入面啲封膠都溶埋

Imei係可以改返

Imei係可以改返

巴打有冇教學?唔想浪費放係到,感謝
終於中左bootloop, 叉叉下電收左皮
有冇巴打有Bootloop想放啊
想平平地收部玩吓
想平平地收部玩吓

bootloop 你收嚟做乜
有冇人試過風筒大法係咪最好拆哂部機吹粒u

Imei係可以改返

巴打有冇教學?唔想浪費放係到,感謝

要改字庫喎 我唔識 但整機個班友有software改到
有冇人試過風筒大法係咪最好拆哂部機吹粒u

想平平地收部玩吓

bootloop 你收嚟做乜

升4gb 128gb rom打爆佢
一直以為唔會輪到自己部nexus 5x,
今日終於中左bootloop準備飯後拎上華強整.

利申: 好灰, 失業又壞電話....

5x 係lg

死兩次底版係咩玩法
利申仲未壞
用左一年二個月....暫時未死...好驚
H815t bootloop 要整幾錢到?
H815t bootloop 要整幾錢到?

應該都係一樣價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞