LG Nexus 5X Bootloop 苦主請入

1001 回覆
47 Like 8 Dislike
其實換左新U 會唔是用一排都會有BOOTLOOP問題?
其實換左新U 會唔是用一排都會有BOOTLOOP問題?

理論上係
6p bootloop 既用家,根據百度吧有人提出個解決方法,都係換cpu

我係度諗緊, 如果6p 用s810都係落散熱膏, 我不如落散熱膏落部5x度, 可能會易啲散熱

4gb nexus 6p 出現了

咁封膠有咩用

咁封膠有咩用

咁大家係華強北換到粒U係有冇封膠?

應該係唔會落封膠

應該係唔會落封膠

咁如果冇 理論上係唔係姐係冇過熱會BOOTLOOP既問題啦?
我部機已經送返嚟, data係無曬, 不過好過乜都無啦
唔想特登買部新電話, 求神拜佛唔好又bootloop

最後係換機定換底板

換機
尋日有人過嚟收埋部機了
各位巴打, 依家開緊第三團上華強北整機, 暫定下星期上去

有興趣就盡快Telegram 搵我啦 (cpahkgolden)

機種: LG G4, V10, Nexus 5X, 6P
維修舖頭: 華吉手機維修

第三團今日最後一日收機

6:30pm 油麻地站

我tg: cpahkgolden

REPORT:

第三團 今日上左去搞

Btw,俾我拉到高仿nexus pixel 套

有興趣就盡快Telegram 搵我啦 (cpahkgolden)

第三團今日最後一日收機

REPORT:

第三團 今日上左去搞

頭頭尾尾 救左幾多苦主?

第三團今日最後一日收機

REPORT:

第三團 今日上左去搞

頭頭尾尾 救左幾多苦主?

救10個左右
第4團招募中,有與趣巴打請入grouo查詢

有可能係最後一團
https://t.me/joinchat/AAAAAA2u2nhaP5RB0VLigw

有可能係最後一團
https://t.me/joinchat/AAAAAA2u2nhaP5RB0VLigw

事實證明 LG永不錄用

有可能係最後一團

事實證明 LG永不錄用

咁你呢度講都冇用架

有可能係最後一團

事實證明 LG永不錄用

咁你呢度講都冇用架

提大家姐 我都係5x苦主
仲用緊 5x未壞!
手神好好成日買伏機但我部機又死極都死唔去
仲用緊 5x未壞!
手神好好成日買伏機但我部機又死極都死唔去

小心部機聽日就......
仆佢個街,啱啱中招,黑底白字google係咁loop,聽日打比google,希望可以退錢
水機g4 點解要硬食呢
係咪應該幫埋人整

香港代理無賺你,做乜要理你。
Google 換左部新機 會唔會一年左右又bootloop?

再換

美水有得退款

呢個係Google 好者,唔代表水機一定有保
痴線 而家中國整機上埋外國網

會唔會大幅脹價 同要等好耐先有貨?

得大陸有回收爛機拆Parts 換俾你
琴日開始部nexus 5x bootloop , 已經過左保 半年
係唔係拎去維修中心都整?

lg 維修根本唔預你整
開價二千幾,不如買過部

拎上大陸整啦

講得岩

但都應該投訴埋先去消委會,等人知佢地有問題唔去回收

整都費鳩事,已轉會,lg 永不錄用

見到咁情況 下次我地就個個上google 網買

再多人係Google 買,對Google 黎講都唔係一會事( 營收上 )
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞