LG Nexus 5X Bootloop 苦主請入

1001 回覆
47 Like 8 Dislike
岩岩打去Google問
佢地真係退返錢俾我
想問之後買咩機好?
Pixel 1 定 U11?????
岩岩打去Google問
佢地真係退返錢俾我
想問之後買咩機好?

U11啦, Pixel 1 依家買唔過, 又多翻新機
岩岩打去Google問
佢地真係退返錢俾我
想問之後買咩機好?

Pixel²
岩岩整完260好正
岩岩整完260好正

係咪上面巴打呢間???

xenmak
// 1 天前
想問巴打邊間
打算聽日去整

我本身係淘寶搵的
https://world.taobao.com/item/549439706879.htm

深南中路 通天地长城通讯市场2己388档
电话:13798458473

洗唔洗book 時間定可以就咁walk in???
昨天正完華吉整,400人仔,happy use

我都今日整完,係上面嗰間260 升4GB ram, 再比多80 16GB 升32GB

冇 set imei, 變咗零,返屋企自己 flash 返好
升埋8.0 好爽!

我都今日整完,係上面嗰間260 升4GB ram, 再比多80 16GB 升32GB

冇 set imei, 變咗零,返屋企自己 flash 返好
升埋8.0 好爽!

你點flash imei? 之前backup過efs?
強帖留名

升埋8.0 好爽!

冇,我連有EFS 呢樣嘢都唔知!

我係Google XDA Baidu 搵到有個program 叫DFS,
root 機,係shell 開Diagnostic COM port,
就可以Flash 返IMEI

升埋8.0 好爽!

冇,我連有EFS 呢樣嘢都唔知!

我係Google XDA Baidu 搵到有個program 叫DFS,
root 機,係shell 開Diagnostic COM port,
就可以Flash 返IMEI

6p換散熱膏順便加銅片

仆街頭先沖涼之後拎部5x去充電,沖完涼部機熄左著唔番,長禁開機制停左響google logo,之後自動熄機,部機介要岩岩2月要整好
仆街頭先沖涼之前拎部5x去充電,沖完涼部機熄左著唔番,長禁開機制停左響google logo,之後自動熄機,部機仲要岩岩2月先整好
仆街頭先沖涼之前拎部5x去充電,沖完涼部機熄左著唔番,長禁開機制停左響google logo,之後自動熄機,部機仲要岩岩2月先整好

仆街頭先沖涼之後拎部5x去充電,沖完涼部機熄左著唔番,長禁開機制停左響google logo,之後自動熄機,部機介要岩岩2月要整好

Lg 整定華強整?

Lg 整定華強整?

佢好明顯係上lg

Lg 整定華強整?

佢好明顯係上lg

我哋升4GB 嗰啲好似未有人再中?

Lg 整定華強整?

佢好明顯係上lg

好似係......

但n6 個批搵另一間整, 有一部照中

Lg 整定華強整?

佢好明顯係上lg

好似係......

但n6 個批搵另一間整, 有一部照中

巴打係咪可以幫手拎機上華強整?我有部5x 中左bootloop

Lg 整定華強整?

佢好明顯係上lg

呢一刻為止暫時仲ok

Lg 整定華強整?

佢好明顯係上lg

呢一刻為止暫時仲ok

以我所知,有一個再中
水貨5x 停係Google 畫面, 係咪可以拎去換cpu
水貨5x 停係Google 畫面, 係咪可以拎去換cpu

你地退左款 會買咩機?
pixel又冇行貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞