LG Nexus 5X Bootloop 苦主請入

1001 回覆
47 Like 8 Dislike
推撚到LG回水
我之前係美國買 之後中左bootloop
本身都算 之後話有得refund 就寄左返去
最後變左寄部G5返嚟

外國服務真係好好多

係香港畀人當狗咁玩唧

勤力啲Backup,google store買壞咗都有得換機/回水,否則等俾lg撚/攞上華強北整

勤力啲Backup,google store買壞咗都有得換機/回水,否則等俾lg撚/攞上華強北整

其實保養期內壞左一次
換左機之後會唔會有機會再壞

點先逼到佢SD依封EMAIL黎 可唔可以加密講

點先逼到佢SD依封EMAIL黎 可唔
可以加密講

其實我個部係expansys賣既水貨, 澳洲機
問過expansys話過保唔會幫我搞, 但樓上講過外國會認數, 服務好D
唔知各位巴打有冇澳洲機既處理方法?
其實我個部係expansys賣既水貨, 澳洲機
問過expansys話過保唔會幫我搞, 但樓上講過外國會認數, 服務好D
唔知各位巴打有冇澳洲機既處理方法?

你直接send email問澳洲google 啦
唯一keep 到data 既方法係咪用風筒? 華強北一定洗data?

我唔敢拆果舊鋁

冇拆正面吹成功開番機backup 哂, 希望頂多幾日拎去華強北整

你真係好彩

吹左幾耐, 同埋你個風筒勁唔勁

幾分鐘, 吹到掂機辣辣地手
岩岩上左華強整帖埋4GB RAM, 希望可以用多半年出Pixel 2

巴打又係今曰去?

可以加密講

你試下send email去google問下

可以加密講

你試下send email去google問下

我問過,佢話過左保養,叫我搵返lg維修中心
已到

巴打,你仲肯唔肯幫人帶機拎去整?
經零售店買冇得refund 只能硬食
已到

ching 係咪即日取?
已到

ching 係咪即日取?

已到

巴打,你仲肯唔肯幫人帶機拎去整?

可能下星期去多一次
已整好兩部
仲等緊 其他三部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞