LG Nexus 5X Bootloop 苦主請入

1001 回覆
47 Like 8 Dislike
屌啱啱今朝bootloop咗

係咪係GOOGLE STORE買?

打電話喇
800 906 838

打電話喇
800 906 838

洗唔洗imei?如果唔知imei點算?
永遠 Blacklist LG
尋晚bootloop 咗,熱到hi hi
今日即刻上去整,岩岩攞返,間嘢真心掂

師兄邊度整?

師兄邊度整?

卡飛巴 介紹個間 華吉

師兄邊度整?

4gb ram 好正

打電話喇
800 906 838

行貨街買,google 就唔負責?

拎上華強北正,一日搞掂
我都係街貨,仲要岩岩過保

打電話喇
800 906 838

行貨街買,google 就唔負責?

拎上華強北整,一日搞掂
我都係街貨,仲要岩岩過保

打電話喇
800 906 838

洗唔洗imei?如果唔知imei點算?

你個sim card tray有imei架
唉屌 如果Nexus 5整翻要幾錢 又係bootloop
唉屌 如果Nexus 5整翻要幾錢 又係bootloop

n5 你查下係咪power button 問題
之前喺google store到買有得平幾舊水
點知中左bootloop 拎去旺角LG維修
換完底版就冇事 好彩未過保養 免費換
而家快樂使用中

btw 個職員睇imei話我部n5唔係香港貨 可能整唔到 好彩狗衝返去攞單證明係香港貨 先有得換
之前喺google store到買有得平幾舊水
點知中左bootloop 拎去旺角LG維修
換完底版就冇事 好彩未過保養 免費換
而家快樂使用中

btw 個職員睇imei話我部5x唔係香港貨 可能整唔到 好彩狗衝返去攞單證明係香港貨 先有得換
想問下 bootloop 左但部機係Wilson 買係咪冇得換?

要自己囉出去整
想問下 bootloop 左但部機係Wilson 買係咪冇得換?

要自己囉出去整

自已食自已

香港LG
之前bootloop換過新機 但依家又叉唔到電...想問下係咩事?
之前bootloop換過新機 但依家又叉唔到電...想問下係咩事?

check下條線問題 定真係部機問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞