LG Nexus 5X Bootloop 苦主請入

1001 回覆
47 Like 8 Dislike
月頭bootloop左
不過未夠一年,google肯换新機
PLay store 買
之前trade 左比衛訊 $300
做左on9仔

而家收緊750蚊

知唔知而家新機可以賣到幾錢?

你不如直接拎去先達格價,邊間高價就放
其實an機放出價好海鮮,我當年放nexus4都格左好多間,大部份唔收有d得二三百
問到有間800我放都放唔切
做左on9仔

而家收緊750蚊

其實an機放出價好海鮮,我當年放nexus4都格左好多間,大部份唔收有d得二三百

唔該晒我到時會去睇下
即係要拎上華強北整?
做左on9仔

而家收緊750蚊

乜你唔係用小米架咩
即係要拎上華強北整?

聯絡緊間維修, 可能用順豐寄上去搞
即係要拎上華強北整?

得既話可唔可以係到講講
英水留名
即係要拎上華強北整?

得既話可唔可以係到講講

其實睇左百度POST 都幾肯定得
保養期內我買expansys全數退款

我第11個月壊,加返少少換左部iphone,但部機二手入,計返有賺
即係要拎上華強北整?

得既話可唔可以係到講講

三百五試試好似無妨
保養期內我買expansys全數退款

我第11個月壊,加返少少換左部iphone,但部機二手入,計返有賺

即係要拎上華強北整?

得既話可唔可以係到講講

三百五試試好似無妨

間野今日好似冇開 等左成日都offline
留名學野
新年嗰排死咗
blacklist LG
頭係係深水埗整左500蚊,換左cpu,但底板都黑黑地,backup完放左佢算
我兩個星期前都中左,係經play store買,想請問點樣可以換機?
我兩個星期前都中左,係經play store買,想請問點樣可以換機?

保養期内揾上google store揾個電話打去
你試下揾
揾唔到我夜d揾比你
岩岩報左價, $350人仔
我之前係美國買 之後中左bootloop
本身都算 之後話有得refund 就寄左返去
最後變左寄部G5返嚟
最後變左寄部G5返嚟

外國服務真係好好多
最後變左寄部G5返嚟

外國服務真係好好多
我部nexus宜家成日hang機,關唔關Snapdragon事?
Nexus 5x H791 路過, 無膽up上7.1.2
Nexus 5x H791 路過, 無膽up上7.1.2

其實根本唔關7.0事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞