『薪火post』BNO續期資訊(57) 先睇DOC後問問題

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
其實都process 得幾快
我見平均都係大概20 日就有
啱啱終於update 了
多數補完文件幾耐先會approve
搵知道BNO証件相格式嘅相舖就得
唉,我28簽仲未update
30號Joined processing queue,希望呢個星期approval
有冇巴打試過3份application分3次俾錢,但文件一次過寄過去?

而家俾錢前見唔到有得再加application
之前申請填錯hmpo 都最後成功申請 我係後面補返信解釋同補文件 出世紙 父母結婚證明 同埋本身需要個啲舊bno 特衰彩色副本等 最後面試都冇 好快就批咗
睇返本bno我簽到出晒界洗唔洗隔離簽多個名補補飛 本野未用過
奇怪了,我明明hmpo tracking仲係in queue, 但啱啱收到dhl sms, 話有件後日到香港
冇副簽 一次過成功了 今日一次過收到bno加寄過去既文件
因為佢個網update唔切 唔洗驚 仲同樣情況我今日收到了
謝過巴打
係!我都收到通知了!
報左loss passport
收到email黎叫打電話番去
打左 又收多封email叫再打番去 不過係另一個電話

打左好多次都冇人聽。最重要係app果啲free call用晒
有冇app係可以任打 或者
唔打番俾佢有冇人試過

DELIVERED
Signed for by: J.GRAY
我地27到今日ok,可能你聽日呢
希望啦
第二封個電話我等左一個星期都收唔到ref number 試過打
我建議香港時間夜晚十點左右打,個段時間大約UK 三點幾
而唔打既話,我有同事試過佢會打俾你
Me too
其他巴打教落
第2個email應該唔使理
唔知幾時先join queue 呢
用咗speedpost郵寄
2/9 11:00到咗目的地,但仲未派遞
唔知今日派唔派遞到去hmpo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞