『薪火post』BNO續期資訊(57) 先睇DOC後問問題

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
留名
3/9 中午簽收, 未轉status
比左錢 發覺揀錯Authority 請問係咪要打電話去果邊改?
想問下大家點搵副簽
LM
2/9 12pm 簽收未轉status too
通常啲巴絲都係$4X, $5X 空郵掛號
你$6X 真係好足料
咁其實speedpost只係香港至上機前冇咁易寄失, 但去到英國, 寄失既機率可能同掛號空郵一樣?
我1/9 9xxam 收
我理解:係!
有冇巴打用BNO整越南落地簽, 係咪已經唔使再比US$5中介申請, 直接官網APPLY US$25 E-VISA?
有冇人同我一樣issuing authority 㩒錯,冇㩒other, 而家冇得dl declaration form,點搞
same 諗住照寄,等佢話漏野補交再算
噢明白不過香港寄失機會係咪都唔大?
我有fd 同你一樣情況,你一定要打電話去,佢地會對資料,對完之後confirm 你有record ,佢會有個email 俾你,你可以用返佢email 既資料再繼續online 搞手續同俾錢

ps: 我fd 建議係香港時間晏晝4 點即打(英國時間朝早9點),佢話佢等左幾秒就有人聽
想問下張相UPLOAD左上去係咪佢無出紅字話有問題就得?
因為張相佢CUT左我小小頭髮,但佢又無話有問題!
想知點解你地會唔揀others?
星期一 A Yates 簽收咗,但網上仲未轉status, 雖然好心急,但當係訓練下耐性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞