『薪火post』BNO續期資訊(57) 先睇DOC後問問題

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
30號入隊 未approve 唔通要我補交野
我29號入隊今晚啱啱approve 等多一兩日啦靚仔
9月2簽收
9月4變左received 同joined queue
3號printed and sent 既應該都未到DX手上 (or just me)

唔追佢係咪都會自己Send個tracking Number比你
好似冇,但會有SMS講大概幾時到
人地服務承諾係6~8星期批核,你咁心急做乜? 我五月廿二號joined queue,七月頭至approved,大把人要等咁耐,你不如同d正常時間個案比較,唔好同d一兩日approved特殊個案比,咁會開心好多!
似乎同一batch wor ching
之前上過上上上個post問嘢 一直唔肯定自己有無拎過BNO
家母成日彈出彈入 一時話我有拎 一時話我無拎

check咗身分證大法 三項中頭兩項
唯獨是無出世紙(阿媽唔搵比我
上月19號send email 問DPA 今日終於收到回覆
係有㗎

準備靜靜雞去續返BNO
到時拎出嚟喺兩老面前揚嚟揚去

多謝各位答過我問題嘅巴打
我21入隊都未
不過我係報失case 所以好似會耐啲
恭喜巴打!終於可以認祖歸宗!扔左塊垃圾廁板!
我同你同一日send
即係我都差唔多有回覆
Btw 恭喜你
恭喜哂呀
報失Case,仲未得
互相照應下
痴線好快手
唔洗提供ref no. 之前佢地有人講過可以唔洗等ref no就可以申請
認得你

拿拿臨影過靚相 報失再續領
如果無ref. no 照申請 佢叫你補交再算?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞