『薪火post』BNO續期資訊(57) 先睇DOC後問問題

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
Speed post $250
空郵掛號 $50
自己唸
五大訴求
缺一不可
終於續番本BNO 啦
岩岩用webchat 問左, 唔知幾時有回應
岩岩用webchat 問左, 唔知幾時有回應
係呀

多謝依個Post嘅巴打絲打等我續得返
本身續過一次期 06年夠期
交左以下文件
過期BNO
副簽
出世紙正本
身份證彩印
信用卡月結
雙親結婚證書彩印副本
打左封信講無雙親出世紙同屋企人唔肯比結婚證書正本我寄
依家等Passport寄嚟 希望唔好中獎啦
28號speedpost送到
2號received
4號approved
多謝咁多位巴絲幫忙
dhl好似幾方便
整左提單聽日上黎收件
連埋保險total$447
但唔係好明點解shipment date係5/9, delivery date佢show 6/9

俾左舊 bno
影印成本特區
地址証明
身分證影印
有副簽
3號printed and sent 既應該都未到DX手上 (or just me)
想問下join q後最快 approve 既紀錄係幾耐
記得之前好似見過係一日?
另外想問 我收到封email話我要補交資料 但抬頭係個鬼佬名 Cavanagh Thomas 然後tracking 又無提示要我補交 想問係咪真嫁?
OVS Team 2
Her Majesty's Passport Office
101 Old Hall Street
Liverpool
L3 9BP
UK
呢個係pdf 俾既地址
但 呢個係封email俾既地址
Tommy Cavanagh
HMPO
International team 2/MST 5
101 Old Hall Street
Liverpool
L3 9BP
兩個寄返去既地址都唔同
另外email有叫我reply去呢個email 先Liverpoolinternationalteam2@hmpo.gsi.gov.uk
唔該晒巴打
期待中
點解收左件咁耐都冇聲氣嫁
2號入隊 今日approved
我今日都收到email要求補交資料,個郵寄地址及電郵地址同你都好類似
2號delivered & signed
4號received & joined queue
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞