『薪火post』BNO續期資訊(57) 先睇DOC後問問題

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
佢用好硬嘅公文袋寄返俾我,完全冇皺。我屋企人嗰份就咁寄去,寄返嚟嘅核實副本入細信封+對摺咗
巴打好勇,我唔捨得個皇冠頭出世紙
應該冇事嘅。我張出世紙本身狀態已經麻麻地,阿媽冇好好保存佢,我自己唔想張出世紙再經歷任何風險(更加梅)
我都唔係lost case
你手上都係核實副本
亦有好多人彩影搞惦!
呢排佢可能休息一下
星期一朝早簽收到依家都未update received
仲差14700,幫幫手,要拖埋英國落水
光復香港, 我係香港人,唔係中國人
“中國單方面宣稱中英聯合聲明已經失效,為左維穩,我地要入再教育營打免費絕育針?”

用1分鐘嘅時間簽名,務求收集到10萬簽名將BNO平權議題推上我國國會
註: 轉BC後可傳俾97後

Postal Code 請填000000
https://petition.parliament.uk/petitions/244402
Up
星期一收轉左 document received
但我lost case 我諗有排
今日收到BNO
發現佢打寫我個HKID
好肯定我自己無打錯
因為好明顯佢用number pad 打錯 (例如741 打左852)
上網又無話點做
有冇人試過, 要打去英國問先?
屌希望十月前印好,我想要紅色bno
金已課
只欠副簽
諗緊speedpost 定空郵掛號,諗住寄埋本特區正本過去...
應該唔關lost case事,我27號 join queue, hmpo status無變,但尋日收到dhl sms, 聽日可以拎嘢
所以等下啦,係近排太多申請啫
打錯你個HKID
WEBCHAT
webchat問啦,打idd唔知幾耐先有人聽
見到好多ching都好保險
覺得自己就咁bubble袋好垃圾
下?姐係你有埋新passport都仲未轉status?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞