『薪火post』BNO續期資訊(57) 先睇DOC後問問題

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
太多人了
我21號等到今日都無下一步
我等咗勁耐都無人聽,啱啱再打幾次都話無人手聽
點解唔用skype 打
Sub 個一個月無限plan,打到你傻
得咗啦我!
話依家勁忙,個ref no要比平時等耐少少
樓上有人遲過我地join Q 都批左
你幾時簽收左
特衰上年過左期 冇持有任何有效passport

續BNO既話 係唔係可以就咁寄本過左期既特衰過去? 定一定要續左特衰先可以續BNO?
仲差16000,幫幫手,要拖埋英國落水
光復香港, 我係香港人,唔係中國人
“中國單方面宣稱中英聯合聲明已經失效,為左維穩,我地要入再教育營打免費絕育針?”

用1分鐘嘅時間簽名,務求收集到10萬簽名將BNO平權議題推上我國國會
註: 轉BC後可傳俾97後

Postal Code 請填000000
https://petition.parliament.uk/petitions/244402
Up
我都係尋日deliver咗,未見有update status
好奇一問。各位巴絲係唔係都寄去 Liverpool? 我可能唔係喺香港申請,寄咗去 Belfast HM Passport office。
係呀 佢email寫寄去liverpool
岩岩轉status
用fedex寄係咪好過用郵局 超驚寄失
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞