『薪火post』BNO續期資訊(57) 先睇DOC後問問題

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
好似朝八晚5
希望過多陣到我
我webchat 問係最後會有個examiner 再睇
所以都係穩陣啲好
有無ching可以幫手副簽身邊無人幫到手
寫信解釋
你肯定你有舊BNO
1. YES
2. british national overseas = BNO
其實declaration form 係 payment 前已經出現左......通常係你tick 左自己唔為意

太長時間冇續要用first british passport
要填寫家庭資料
BC IS COMING TO HONG KONG
Cut 頭未必有事, 不過你BNO 張相都會係cut 頭

呢度都有幾個人係咁, 包括我
仲差15200,幫幫手,要拖埋英國落水
光復香港, 我係香港人,唔係中國人
“中國單方面宣稱中英聯合聲明已經失效,為左維穩,我地要入再教育營打免費絕育針?”

用1分鐘嘅時間簽名,務求收集到10萬簽名將BNO平權議題推上我國國會
註: 轉BC後可傳俾97後

Postal Code 請填000000
https://petition.parliament.uk/petitions/244402
仲差15200,幫幫手,要拖埋英國落水
光復香港, 我係香港人,唔係中國人
“中國單方面宣稱中英聯合聲明已經失效,為左維穩,我地要入再教育營打免費絕育針?”

用1分鐘嘅時間簽名,務求收集到10萬簽名將BNO平權議題推上我國國會
註: 轉BC後可傳俾97後

Postal Code 請填000000
https://petition.parliament.uk/petitions/244402
幫屋企人續BNO
因為其中一個屋企人完全冇咩政府信
因為見到佢嗰度冇包括銀行信
Printed and sent 之後幾耐左右收到SMS/ 收件?
冇的話打張書面解釋一齊寄去,好過犯規搵唔識既人簽。
睇#5
比錢
巴打我都諗緊依樣野
唔知點寫先得體 原因就係無朋友符合資格
點發大來寫
我直情無交張form都照批左,但唔建議人試
我想知 收到lost and found
要點打電話去外國?
我見人話可以用Skype?
我無漫遊個D
書面解釋無非都係以申請人身份聲明你提供唔到,HMPO職員有得存檔交差,叫做好過你冇但又唔出聲,人地都唔知你到底係唔小心欠交還是實際冇得交,張野唔使太詳細,就咁講你朋友圈當中搵唔到合資格人士副簽,所以提交唔到副簽人,兩、三句就得,最後打埋申請號碼、日期、你個名加簽名就得。
本地要簽收/有tracking 既郵件真係好少好少會失,因為唔見左有人要孭鑊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞