『薪火post』BNO續期資訊(57) 先睇DOC後問問題

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
尋日先簽收咗
姐係起碼等返幾日先有嘢update啦
Ching我都轉左status了
終於收到EMAIL叫我CALL佢
想問下subject access request(SAR) 同身份證大法嘅分別就係11歲以上同以下嘅分別?
我心急所以寄咗speedpost,但好似普通空郵都差唔多
我好有陰影 我間中來回英國香港寄嘢 有啲嘢真係寄左上太空 我唔敢搏 用Speedpost算
好快手 30號到 昨晚批左今日寄出

會唔會中六合彩大獎 一樣

出本BC 版比我

網上見到幾個例子
批左
相信到件當日又係另一番喜悅
原來揸住本冇過期真bno自我感覺真係良好d
我岩岩打左電話過去啦, 即刻收埋第2個EMAIL,佢叫我IGNORE佢
話會5-10 WORKING DAYS有第2條TEAM會打電話比我
咁易打通
見前面有手足成4個鐘都唔通
我打去到收線唔夠10分鐘
個女仔講野好重口音, 好彩佢就我講得好慢
29號join queue 幾時先approve呀
我想問下status 轉approved 會唔會send messages 比你?

我見入q都冇send
唔想日日login hmpo check住
一日係咩玩法
我三個星期都未有ref no
佢哋太忙

你確定有BNO就課金啦
個職員都話唔使等ref no
重新嚟過 do you live in UK揀 no
有 但唔係專業人士
想問下第二條team打比你做乜?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞