[An/IOS] 歡迎來到傳說對決

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
KaneC

有無人玩

前期單殺力好似高過刀鋒
我都一時時,雖然打路人場,
都會一時超神、一時雷人
要繼續練下先得,發覺後期會比啲坦同戰士打死

趙雲依d要追法師或者後排黎打 同坦/戰士打無乜著數 最好係亂戰補刀

要出反甲同火甲的
開大之後五秒全部傷害都會附加對面3%血真傷
貼住敵人打五秒 就已經燒左15%真傷
你每下普攻 技能 對面普攻你反甲既傷 每一下都會附加對面血3%真傷
呢到未計本身啲技既物傷魔傷 就已經打左幾十%真傷
仲可以坦得住走番出黎
可以睇睇小弟講既片
https://youtu.be/PMBl8axa6M0

仲出甲?全攻裝啦,玩開王者榮耀玩呢隻真係無難度

幾勁呀打電腦

幾勁呀打電腦

人來架

幾勁呀打電腦

人來架

你可以加電腦做朋友?睇下個符號先

幾勁呀打電腦

人來架

唔....對面無mvp既 係電腦黎
如果岩岩開始玩/輸得太多既話就會俾電腦場你玩
你自己玩落都應該feel到 對面一見到你就會衝塔打你
根本唔會係真實玩家
唔信可以自己google一下 打傳說對決 敗方mvp應該會搵到

幾勁呀打電腦

人來架

根本唔會係真實玩家
唔信可以自己google一下 打傳說對決 敗方mvp應該會搵到

Ok柒左

人來架

根本唔會係真實玩家

Ok柒左

呢個設定其實都幾on9 不過佢岩岩開ser
可能無乜人玩先要咁做
有無巴打一齊由E3慢慢打上去
新英值唔值買

終於單排上到S
會唔會開個group有歡樂場玩下咁,我d fd成日太認真
留名
一開始都有玩呢隻 但係而家轉左玩王者

終於單排上到S

巴打用咩英上?
一開始都有玩呢隻 但係而家轉左玩王者

但係d女女全部都係玩台版

終於單排上到S

巴打用咩英上?

E-D行英雄主義用呂布

C用塔拉
太多路人唔做tank或只係識死唔識殘血走,唯有我自己頂。另外rank C係刀鋒地獄,單排有親刀鋒做隊友一定廢到痴線

B用-A1用堇
A1卡住,因為場場都好一面倒,一係大順風,一係大逆風,大逆風堇走位再勁都殺唔到對面

A1衝S用哥德爾
瘋狂針對敵人ap ad 刺客,小逆風甚至大逆風都可以靠團戰追返
發覺自己當年打信長練返嚟既走位好有用
但仲要練多幾隻英先穩陣

終於單排上到S

巴打用咩英上?

E-D行英雄主義用呂布

C用塔拉
太多路人唔做tank或只係識死唔識殘血走,唯有我自己頂。另外rank C係刀鋒地獄,單排有親刀鋒做隊友一定廢到痴線

B用-A1用堇
A1卡住,因為場場都好一面倒,一係大順風,一係大逆風,大逆風堇走位再勁都殺唔到對面

A1衝S用哥德爾
瘋狂針對敵人ap ad 刺客,小逆風甚至大逆風都可以靠團戰追返

我都練緊哥德爾 牛 魚人
塔拉唔識用
有無戰隊可加我?
id: Hazzel
新手
小弟都上S了 171場上S

E/D區
用蝴蝶上分
之前有玩過LOL幾年
蝴蝶呢個英雄 只要保持唔死就有輸出呢個心態
呢區用佢好易贏同拎MVP

C區開始好似有玩過坦JG
塔拉同歐米茄
塔拉食完紅就去下路打一波 通常都有人頭收
歐米茄就比較易 因為控制技多 蹲草蹲耐少少
等對面一交控制技就開一技衝過去 2技暈->普攻1技打起 大技轉轉轉
呢區開始真係要靠自己帶好風向 同最好要group隊友一齊賺多D優勢(龍/塔/人頭)
同埋有樣野好重要,備戰一定要有(集合準備團戰,狀態不好撤退,清理兵線)
等隊友知道幾時可以打幾時無血無技唔打得
有時隊友真係睇唔到/無理你繼續打 就要睇情況去唔去

好似C,B區開始我就一直用趙雲打野上S
唔..呢幾個區 隊友都開始有番咁上下意識
雖然間唔中會有單人走魔龍路,雙人走凱撒路
玩JG好重要既係 同隊友講第一輪唔好食紅藍
食左是但一個 對面JG上左4->我上唔到4->對面直接開龍->掉龍->對面全隊4lv->被屌打
不過呢區好多場都係靠自己Carry上去 我只能夠講
趙雲實在比人低估得好緊要 佢真係好勁
新手連LOL都冇玩過,建唔建議用凡恩? 呢隻係咪玩後期?我見佢前期好似冇乜力
同埋有15k左右應該買咩英練?
新手連LOL都冇玩過,建唔建議用凡恩? 呢隻係咪玩後期?我見佢前期好似冇乜力
同埋有15k左右應該買咩英練?

新英幾正

排位有時真係打到火到黎撚埋又要人做坦 做輸出又唔識玩 痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞