[An/IOS] 歡迎來到傳說對決

1001 回覆
17 Like 0 Dislike

炎魔戰斧 遊蕩者之靴 德魯伊戰甲 血怒戰甲 尖刺甲胄 冬日戰斧

炎魔戰甲可以代替血怒戰甲/尖刺甲胄
出既時候係對面太多血坦,要用兩件甲雙燒30%真傷打
炎魔戰甲前期出小件就已經可以雙燒 等齊裝先再升滿

後期15lv齊裝係咪可以賣炎魔戰斧換炎魔戰甲?

兩件甲個被動唔同 可以一齊出
寒冰制裁我覺得好有用 唔會賣
而且
炎魔戰斧打野怪會疊血 升滿就會有800+15*70 = 1850
炎魔戰甲得1500血

謝巴打 練習吓先
好耐冇玩 入唔到game
好耐冇玩 入唔到game

卡住左係度
禁極開始都冇反應
reboot又試過 重裝又試過 媽呀我想玩呀

終於BII 冇組隊玩打得好苦

50場上B 都算幾勁

50場上B 都算幾勁

150粒石...

巴打玩唔玩

巴打玩唔玩

聽晚
今日玩太耐
我想問咸書係咪加左價 成2990一本?
屌,C1跌返落D1;
每場都有隊友成個電腦咁
我頂唔撚順喇
究竟推人地中路最入座塔果時,對面復活哂,我地得3個人,有2個得返一格血,係應該繼續爆塔定撤

https://www.youtube.com/watch?v=PMBl8axa6M0
小弟之前拍過條片講點解趙雲出坦裝會咁勁
有興趣可以睇睇

有冇完整出裝?

炎魔戰斧 遊蕩者之靴 德魯伊戰甲 血怒戰甲 尖刺甲胄 冬日戰斧

炎魔戰甲可以代替血怒戰甲/尖刺甲胄
出既時候係對面太多血坦,要用兩件甲雙燒30%真傷打
炎魔戰甲前期出小件就已經可以雙燒 等齊裝先再升滿

馬洛斯出依套得唔得
究竟推人地中路最入座塔果時,對面復活哂,我地得3個人,有2個得返一格血,係應該繼續爆塔定撤

應該爆唔切

應該爆唔切

我男友話佢爆得切,但因為我同另一隻撤,搞到佢爆唔到結果鬧到我喊

應該爆唔切

我男友話佢爆得切,但因為我同另一隻撤,搞到佢爆唔到結果鬧到我喊

其實要睇環境
如果你男友咁有信心
就應該爆得切

應該爆唔切

其實要睇環境
如果你男友咁有信心
就應該爆得切

我真係望唔透唔知幾時應該撤或者唔撤
有冇人玩 一般 排位都得

其實要睇環境
如果你男友咁有信心
就應該爆得切

我真係望唔透唔知幾時應該撤或者唔撤

睇你玩咩英,如果係幾隻法師/坦 可以走
有射手可以快爆
140場 單排上S
用渥馬爾成功上到
個人感覺B上A仲難過A上S
B既隊友成日搶紅藍 搞到jg遲上4lv
對線又壓勁前 難gank 又易比對面gank
140場 單排上S
用渥馬爾成功上到
個人感覺B上A仲難過A上S
B既隊友成日搶紅藍 搞到jg遲上4lv
對線又壓勁前 難gank 又易比對面gank

屌 b rank真係贏一場輸一場 打到躁
我想問咸書係咪加左價 成2990一本?

有冇人答下我
仲有魔龍 對面五個係哂到都照開魔龍
明明自己個坦仲係上路清緊兵都照開
搞到成日開完比人反搶魔龍又死撚哂

之後我次次都開場講定
咪搶紅藍 冇血返歸 咪自己開龍
就連勝上S

應該爆唔切

爆唔爆得切都走

應該爆唔切

爆唔爆得切都走

比我揀會走
等陣3個死哂就GG

應該爆唔切

100%撤 你個2條友死左
之後30秒都係5打3
人地強開戰 你地唔係太肥真心輸硬
到時就會反輸多幾座塔比佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞