[An/IOS] 歡迎來到傳說對決

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
打RANK可以完全唔守塔
打野打野打野
仲廢過新手冇人打野,起馬都會留守塔

個個貪打野升lvl 快
想威威豬出去殺人

試下nerf exp, 肯撚定無曬人打野
id:BearBear熊
tel: Mrbear622
17lv新手 有無人同我玩
打RANK可以完全唔守塔
打野打野打野
仲廢過新手冇人打野,起馬都會留守塔

個個貪打野升lvl 快
想威威豬出去殺人

試下nerf exp, 肯撚定無曬人打野

升完LV返黎冇晒塔有意思咩
有無巴打有玩馬洛斯??? 想知佢套奧義應該點砌

好似坦build?

龍威巴打係唔係到?
有無巴打有玩馬洛斯??? 想知佢套奧義應該點砌

好似坦build?

龍威巴打係唔係到?

各位大佬 小弟都唔係咩勁野
而且各人有各人玩法 未必一定跟人玩就玩得好
我自己覺得都係堆防禦同-CD為主
物穿可以唔要 因為打真傷 唔洗物穿
-CD既話就睇下你點出裝
砌夠40% 之後一技就兩三秒一次
主要輸出靠一技基礎真傷 唔堆攻擊
生存得越耐 持續傷就越高

好似坦build?

龍威巴打係唔係到?

各位大佬 小弟都唔係咩勁野
而且各人有各人玩法 未必一定跟人玩就玩得好
我自己覺得都係堆防禦同-CD為主
物穿可以唔要 因為打真傷 唔洗物穿
-CD既話就睇下你點出裝
砌夠40% 之後一技就兩三秒一次
主要輸出靠一技基礎真傷 唔堆攻擊
生存得越耐 持續傷就越高

有無玩開搭拉
有無人仲有斷線問題
今日試過2次打打下斷左

呢場係第二次斷,再重新入過玩左一分鐘就完全lag住左

再入第三次場都入唔番,戰績果度都無紀錄,成個場消失左
有無人仲有斷線問題
今日試過2次打打下斷左

呢場係第二次斷,再重新入過玩左一分鐘就完全lag住左

再入第三次場都入唔番,戰績果度都無紀錄,成個場消失左

頭先有舖打排位得我一個100%,隊友全部1%
結果成隊得我一個郁到1打5比人sm,完場當我輸
又入唔到啦
仆街又玩唔到
又入得番,斷線話我消極比賽扣我分

零補償屌佢老母
又入得番,斷線話我消極比賽扣我分

零補償屌佢老母

屌我都係
好多人都話玩玩下會疾,斷線

同琴晚死完ser有關?
尚算ok,有冇巴打玩?
好多台仔內哄
想問隻game係咪點打都係下方地圖開始?
有玩LOL應該明 LOL係有時上面開始 有時下面
但打傳說咁耐都係下面BASE開始

另外想問有冇巴打想一齊排
我依家c排 街場要多個隊友好似會升得快啲

尋日個手氣折扣箱得8折 如果抽到 4 5一定支持下買啲英

因為個map係上下完全一樣,對方都係見到自己係下面,亦因為咁隻game只分魔龍同凱撒路,唔分上下路。
想問隻game係咪點打都係下方地圖開始?
有玩LOL應該明 LOL係有時上面開始 有時下面
但打傳說咁耐都係下面BASE開始

另外想問有冇巴打想一齊排
我依家c排 街場要多個隊友好似會升得快啲

尋日個手氣折扣箱得8折 如果抽到 4 5一定支持下買啲英

因為個map係上下完全一樣,對方都係見到自己係下面,亦因為咁隻game只分魔龍同凱撒路,唔分上下路。

我抽到5折都唔想買
原s 本身a3比人雷到落返b1
招人雙排或五排 可 刀鋒 堇 蝴蝶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞