[An/IOS] 歡迎來到傳說對決

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
打極都係c II & III, 無乜概念

之前無玩過lol?
求戰友~

id: 岑老師

之前無玩過lol?

有,銀牌
A2卡住左 😭😭
A2卡住左 😭😭

A
裝咗黎玩
原來係LOL翻版
低lv場冇人jg
到玩後d會唔會有?
同LOL最主要分別係咩?
裝咗黎玩
原來係LOL翻版
低lv場冇人jg
到玩後d會唔會有?

打上去會有人jg
分別係隻game個視野好細,有特進技好容易gank人,同埋所以可以遠距離 視野以外攻擊就好屈機
仲有唔食兵啲錢都唔會落後太多,自動加錢
買嘢唔洗回城,唔會城線上有得補血
其實係信長mix dota mix lol,唔係淨係抄lol

我覺得幾好玩, 夠爽快
十幾二十分鐘就一場, 其他MODE仲快
唔會好似LOL咁妹下妹下
同樣係G社代理, 質素有保證
小丑5連殺
裝咗黎玩
原來係LOL翻版
低lv場冇人jg
到玩後d會唔會有?

打上去會有人jg
分別係隻game個視野好細,有特進技好容易gank人,同埋所以可以遠距離 視野以外攻擊就好屈機
仲有唔食兵啲錢都唔會落後太多,自動加錢
買嘢唔洗回城,唔會城線上有得補血
其實係信長mix dota mix lol,唔係淨係抄lol

我覺得幾好玩, 夠爽快
十幾二十分鐘就一場, 其他MODE仲快
唔會好似LOL咁妹下妹下
同樣係G社代理, 質素有保證

某程度個差距係個jg 到
偷到龍隊友build up 快好多
成日輸淨三座塔都可以反勝
十隻刀鋒 九隻廢

場場都係咁話打野最後去左周圍打人
之後唔夠打就開始嘴炮
十隻刀鋒 九隻廢

之後唔夠打就開始嘴炮

個啲九成係台仔黎
明明成場都冇貢獻
打到10幾lv先黎幫手殺下人
完全唔識偷襲
比人屌兩句就係到發癲
隊友就快打死對面 突然出黎收頭 就係到串串貢
十隻刀鋒 九隻廢

之後唔夠打就開始嘴炮

個啲九成係台仔黎
明明成場都冇貢獻
打到10幾lv先黎幫手殺下人
完全唔識偷襲
比人屌兩句就係到發癲
隊友就快打死對面 突然出黎收頭 就係到串串貢

呢樣真
十隻刀鋒 九隻廢

之後唔夠打就開始嘴炮

我自己野外刀鋒單排
最怕啲隊友冇啦啦打我隻紅 又過黎吸經
真係想屌佢老母 好撚嬲 之後試過係大頻嗌五排
條仆街又食我jungle 話咩不吃你紅 但吃晒啲小怪
咁我咪慢撚左升4LV囉屌
試打又幾順。我唔強不過d台仔仲屎。
單人夜晚真係好難打, 對面好多都係一TEAM既, 有晒組織咁進攻
自己果面就要係咁叫人集合集合......
單人夜晚真係好難打, 對面好多都係一TEAM既, 有晒組織咁進攻
自己果面就要係咁叫人集合集合......

睇下打咩,b以上都係要團隊架啦
單排到A1
十隻刀鋒 九隻廢

之後唔夠打就開始嘴炮

我自己野外刀鋒單排
最怕啲隊友冇啦啦打我隻紅 又過黎吸經
真係想屌佢老母 好撚嬲 之後試過係大頻嗌五排
條仆街又食我jungle 話咩不吃你紅 但吃晒啲小怪
咁我咪慢撚左升4LV囉屌

冇錯
我就開紅先 但成日撞到d法師一開波食埋我藍
上唔到4lv搞到節奏亂哂好難gank
都唔明要藍做乜 回技又唔快得多
自帶回復加塔底回復又唔怕冇魔
係要搶鳩我野怪
好開心上到C1
依到好多高手
玩左個幾月 第一次拍片講解下趙雲
有少少遊戲既觀念都會講下
等無接觸過lol既人都可以快啲上手

https://youtu.be/Sj-olECwCRU
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞