[An/IOS] 歡迎來到傳說對決

1001 回覆
17 Like 0 Dislike

宜家先得22張

得番兩日 完全係騙局

27張 應該草得切

已申請幕後團隊

id:辣殺瑜
屌明明成場比人屌打,
最後尾對面掛住同我地會戰無守城;
比幾架攻城車射爆咗

贏咗果刻呆撚咗
個鏡頭由我地主城移到去對面主城

練薇菈
苑瓊丹子係咪巴打黎
見到你申請
新手求帶,有冇公會,正係識用凡恩
尋日同個台仔玩,屌,普通話爛係咁屌尻我中國人,玩到冇晒心情
連登有無五排團可以入

on9台仔

on9台仔

台仔成日以為自己打機好勁

on9台仔

有鋪個台仔係咁送人頭,然後屌我唔坦
大佬啊我趙雲坦極有限啦
自己一條友衝出去怪我
請問有無團收人?

利申:卡莉神手
每日打六場都唔夠利是換skin

Same

宜家先得22張

由我留言到宜家10鋪都有
都仲係22張
On撚尻
28封,一日打十幾場
點先可以多啲錢
啲runes 好撚貴

其實2000$算好平,一隻18888英換到9個。隻英用卷買咪得

超爽DER~

正呀老趙
今日打三場排位,三場都有人內哄

玩咁耐剩係比台仔鬧過一次87;
亦剩係問過隊友明明講咗留紅藍,隊友都係要食藍

BTW,尋日有場好過癮,
隻刀鋒係幾勁、帶到全場(不斷打燈打訊息),
去到後尾我地隻牛牛成日掛住衝(雖然無死),
隻刀鋒打「牛牛你衝夠沒」、「檢舉牛」,
去到講埋「牛你再衝我就先殺了你」

其實完場果陣隻牛都係死咗3次,
比刀鋒屌完之後有聽話無亂衝(我估佢開頭衝入去諗住開戰),
乖乖地拖住擋招,等我隻堇同刀鋒殺後排,
最後贏咗

玩咁耐剩係比台仔鬧過一次87;
亦剩係問過隊友明明講咗留紅藍,隊友都係要食藍

BTW,尋日有場好過癮,
隻刀鋒係幾勁、帶到全場(不斷打燈打訊息),
去到後尾我地隻牛牛成日掛住衝(雖然無死),
隻刀鋒打「牛牛你衝夠沒」、「檢舉牛」,
去到講埋「牛你再衝我就先殺了你」

其實完場果陣隻牛都係死咗3次,
比刀鋒屌完之後有聽話無亂衝(我估佢開頭衝入去諗住開戰),
乖乖地拖住擋招,等我隻堇同刀鋒殺後排,
最後贏咗

做乜鳩

on9台仔

大佬啊我趙雲坦極有限啦
自己一條友衝出去怪我

有似我用小丑拍勾佬,個勾佬

on9台仔

大佬啊我趙雲坦極有限啦
自己一條友衝出去怪我

之前我用小丑拍勾佬,佢勾唔到人都算
佢竟然話做乜你唔衝錯失好多機會,我只是輔助
點樣打燈叫人食龍
係咪要Headphone 先收到音

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞