[An/IOS] 歡迎來到傳說對決

1001 回覆
17 Like 0 Dislike

13888 坦就渥馬爾 中路就娜塔亞 射手就堇

呢度法師好似無乜人玩卡莉,佢比起小丑有更大範圍控制力,而且清兵速度一流,單人守對面雙人絕對唔難
想玩坦可以簡牛,又硬又控
除非你想買隻堇玩射手,唔係既話你留番d幣買奧義仲好

堇我怕雷到人,試過唔太識用,凡恩我用得比較好少少

堇要後期先勁,1技射你一下法師隨時無一半血,距離又遠,可以係塔防禦範圍外都射到塔

凡恩手短,無逃跑技,我覺得唔太著數

申左 失憶短兵

呢幾日收到好多申請
暫時50/50
麻煩各位未入既等一等先
要再等擴充

響game入面send條link其實㩒唔到

幕後團隊line group
http://line.me/ti/g/PDyDgQcRdt

sorry入面無得超連結

13888 坦就渥馬爾 中路就娜塔亞 射手就堇

呢度法師好似無乜人玩卡莉,佢比起小丑有更大範圍控制力,而且清兵速度一流,單人守對面雙人絕對唔難
想玩坦可以簡牛,又硬又控
除非你想買隻堇玩射手,唔係既話你留番d幣買奧義仲好

卡莉可以話係後期法師數一數二最強 一套3級魔穿奧義有排儲

我最常都係用小丑同卡莉
小丑有d人掛住收頭唔補血,其實佢邊輸出邊補血先係佢最強之處,有時要放大技補血,1技盡量同時打敵人同隊友
當然佢肥左,真係見人就殺

但卡莉同小丑既弱點係無斷技,呢點就比唔上蝴蝶
玩刀鋒玩到悶就玩下蝴蝶 又幾鐘意用 又有歌聽
打排位打到心淡 成堆亂9咁玩

排位都可以打成咁
亦都因為咁第一次殺30

不過都輸左好多場

對面電腦黎(冇MVP的), 你竟然咁有心機殺咁多
低排輸幾場就黎一場電腦場, 通常直接中路推爆就算

排位都有電腦架?已經係C3

我見d隊友個個唔推塔我咪跟埋去殺

係呀電腦來,我都係呢度有巴打講先知
10分鐘殺40個頭,仲以為有人廢到咁

咁嚴重架,佩娜都夠垃圾......

13888買乜好?已用18888入刀鋒,放棄中

佩娜>>>愛麗絲
絕對唔垃圾

佩娜配隻渥馬 屈機到

佩娜出乜裝好,巴哈d人話1技唔食魔攻

佩娜>>>愛麗絲
絕對唔垃圾

佩娜配隻渥馬 屈機到

佩娜出乜裝好,巴哈d人話1技唔食魔攻

咁多錢緊係用黎買runes
美娜唔勁咩 點解冇人講
出開坦裝 好打得
美娜唔勁咩 點解冇人講
出開坦裝 好打得

新Skin幾好J
平時玩開凡恩,堇,小丑同塔拉
凡恩:佢好似廢左,定新英勁左,好似廢左,好易俾人秒,當年27殺冇再發生過

堇:一技好用過大技,避又得,車落去仲重手過大技

小丑:當年愛將,人地點打我都照吸血 但爆發力好似弱左

塔拉:回血jj,愛將,貪人地打你唔入,但你一樣打唔入人地,愈來愈少人用,哥德爾同夸克仲實用

而家做緊刀鋒新手,本身都驚雷人做攻隊友,屌!新手MVP幾次囉
凡恩:佢好似廢左,定新英勁左,好似廢左,好易俾人秒,當年27殺冇再發生過

塔拉:回血jj,愛將,貪人地打你唔入,但你一樣打唔入人地,愈來愈少人用,哥德爾同夸克仲實用

而家做緊刀鋒新手,本身都驚雷人做隊友,屌!新手MVP幾次囉
忍唔住買咗隻堇嚟玩
係咪星期六出大聖 呢隻評價如何
ID: J都斬斷你
可以加我玩排位
前S排 呢家B2

而家做緊刀鋒新手,本身都驚雷人做隊友,屌!新手MVP幾次囉

凡恩打新手就勁 B牌開始冇咩人用了
前中後期都勁既AD 肯定係堇
美娜唔勁咩 點解冇人講
出開坦裝 好打得

新Skin幾好J

佢坦既體質唔夠好 好多時開完大技 隊友都賣佢

走佬達人
爆擊好痛
雷人專用

走佬達人
爆擊好痛
雷人專用

姐係刀鋒嘅定位

走佬達人
爆擊好痛
雷人專用

姐係刀鋒嘅定位

好過刀鋒
技1技2都可以偷襲走佬
telegram 傳說對決谷
https://t.me/joinchat/AAAAAAvaM_z-JuMxFvUBbg

no this chat
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞