[An/IOS] 歡迎來到傳說對決

1001 回覆
17 Like 0 Dislike

個表你單Garena ,連結返個帳號就得
制裁係幫我一開頭打野打得快啲啫
到中期趙雲被動疊加+打野刀疊加再配合制裁,打野真係斬瓜切菜(雖然呢個時候通常係追住人嚟斬

如果隻game用左fb連,個app就算連左fb都睇唔到

得架,我一開波都係連fb,你連返garena就得

我都得左,login左要再開過
一揀愛麗絲就算你拎mvp又盛
都係會人鬧雷
有次個台好開mic 鬧我揀愛麗絲
其餘三仔狗公就一齊屌
塔都未爆就投降

長玩愛麗絲
老老豆豆愛麗絲去到後期重要性都好高;
上至團戰輔助減速兼引單殺英脫離隊形捉我、
下至掩護隊友加速走佬一樣重要

係就係無乜輸出,但佢對團隊個加乘效果極高;
如果最想見到隊面有既角色係刀鋒、
咁最唔想見到既一定係愛麗絲 卡莉同小醜

一般啦輔助 早期肥左刀鋒 堇個d 好快完game
隻game兵太勁 塔同龍太廢
快手食兵推兵線同偷龍已經差好遠

係,見到有一大堆兵,法師一野清左佢好爽
即刻出件裝

有時d隊友為左食條龍塔都唔理 跟本得不償失
塔除左經濟效益,仲有好大既戰略價值
何況呢d遊戲係一個推塔遊戲
Pish
我用開卡莉 有無人教下我點配裝 個大神廢既

第一件能量球,第二件魔穿鞋,第三四五件,皇冠,減速惡魔(呢三件我,最後放本咸書

爆裂我唔放啦,cd太耐,5秒,惡魔1.幾秒,出次大技都食到三野惡魔咁濟
岩岩比人累左三場,唔係有80%勝率,其實玩卡莉走位緊要過出裝,多d隔山打牛,保到頭就有輸出,keep到場場30%英雄輸出以上就好好打

第一件能量球,第二件魔穿鞋,第三四五件,皇冠,減速惡魔(呢三件我,最後放本咸書

爆裂我唔放啦,cd太耐,5秒,惡魔1.幾秒,出次大技都食到三野惡魔咁濟
岩岩比人累左三場,唔係有80%勝率,其實玩卡莉走位緊要過出裝,多d隔山打牛,保到頭就有輸出,keep到場場30%英雄輸出以上就好好打

未出完,3,4,5件睇情況,如果隊友肥得快既就出減速杖先...如果無輸出對面肥得快既就惡魔先,如果領先我就出皇冠先

未出完,3,4,5件睇情況,如果隊友肥得快既就出減速杖先...如果無輸出對面肥得快既就惡魔先,如果領先我就出皇冠先

隻隻都過60勝率

我都鍾意出惡魔多過爆裂,可以減10 cd時間
咁樣?
咁樣?

345既次序你自己摸索下...邊隻順手,我就多數冰杖
咁樣?

345既次序你自己摸索下...邊隻順手,我就多數冰杖

冰杖,皇冠,惡面
咁樣?

冰杖好少咁後出
咁樣?

其實最緊要知道自己玩個隻英個定位係乜,想有咩效果再執套裝,個個解讀都唔同
咁樣?

其實最緊要知道自己玩個隻英個定位係乜,想有咩效果再執套裝,個個解讀都唔同

又自己出左...比如你鐘意玩爆法,可以出皇冠,咸書行頭都得,無對同錯。我玩卡莉唔會主動收頭,係打輸出趕坦走,咁坦死,我隊友就輕鬆蠃團戰

隻隻都過60勝率

打咁少場數無乜好j,隻隻過百場就好j
有無人入戰隊一齊玩呀
輕鬆玩
隻金納屈到痴線
就算前期一開大技即刻秒到人

隻隻都過60勝率

睇你點睇我就冰杖鞋皇冠爆裂回魔杖/惡魔/書

隻隻都過60勝率

但係又係好睇隊友既,冇人控好難輸出

但係又係好睇隊友既,冇人控好難輸出

係。所以其實執生,如果我拋到經濟我第三件皇冠先 好簡單,射都射撚死你仲減速做乜
呢到有無人會玩瑟斐斯
我的長茅可不是用來插魚的

題外話
隻game D語音整得幾過癮
呢到有無人會玩瑟斐斯
我的長茅可不是用來插魚的

題外話
隻game D語音整得幾過癮

感覺lihkg好似無乜人玩傳說

Btw淨係個標題都已經有聲
隻game台灣谷得好行 D廣告都幾dum本
https://www.youtube.com/watch?v=tgg2PRj2sFU
彈左game入唔返正常?
新手今日先玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞