[An/IOS] 歡迎來到傳說對決

1001 回覆
17 Like 0 Dislike

自從有次佢將個活動時間推後,跟住又突然提返前之後,我同我同事就灰左,棄撚左game

加左你了年少巴

仲未入到,等等

純真的冬瓜
開多過啦

不要再說了

一陣加你,同年少輕狂同伯母同泰研巴玩返場啊,仲有神作巴

都唔知幾點開
屌點解仲話我授權失敗
10石好撚多好撚有用呀屌你老味;

p&d抽到兩粒蛋啦,仲未滿意呀
屌點解仲話我授權失敗

我係狂入

我都係 授權失敗
垃圾GARENA
不如講下你地有咩戰略
我單排成日個個solo
伺服器未回應
【1/23 網路狀況異常公告】
12:19
為了修復網路異常狀況,傳說對決將進行關閉伺服器修復,開機時間將於確認問題後統一公布。

11:30
各位挑戰者大家好,
目前遊戲中出現網路異常的狀況,
針對這個問題技術團隊正在緊急處理中,
後續的修復進度將統一公布於此篇公告。
造成挑戰者的不便我們很抱歉இдஇ
《Garena 傳說對決》營運團隊 敬上

咁搞法,10石邊夠數
仆街排位明明贏緊

不如講下你地有咩戰略
我單排成日個個solo

其實點都係睇隊友,
我感覺得一條友話哂事某程度上會易過二人組;
尋日有場屌哂鬼,我趙雲打野,
克里斯同呂布就台仔嚟,
入驚無耐就屌鳩我話唔開語音、聽唔到指令,
開咗語音,就係咁叫「下路下路,趙雲快來下路幫忙啊!」
屌佢都未出聲我已經見到對面有人郁來郁去想開戰咁,
即刻1技過去都比佢地屌話我唔幫拖…仲叫我唔好雷人

最鳩慶係得兩條友,默契不足,唔搶龍唔打路唔食兵,
就係諗住靠兩條友去走上走下去捉人,
係啲草到死捕爛捕都捕唔到,又比人地sm返佢地轉頭。
亂帶風向,結果咪一獲熟
不如講下你地有咩戰略
我單排成日個個solo

殺到人地肥唔起,然後叫遠程跟住我

記得有次對面打凱薩俾我捉,團滅左佢地仲順手執埋凱薩
不如講下你地有咩戰略
我單排成日個個solo

有!團戰睇人數打,一定要食第一條龍,4個嘅話可以直接爆塔(試過有次團戰得我死,4個隊友唔打主城走去打凱薩,最後俾人搶左再殺埋)龜一點,別太急就得

戰略就係瘋狂打燈,
「?」「?」「?」「?」「?」「?」「?」「?」「?」
早兩日咪話有隻刀鋒好勁、話牛牛再衝就殺咗佢既,
佢見到啲隊友唔幫拖掛住打野,
就會起勢咁打「?」「?」起碼打10次
成場就登登聲,你明知係刀鋒打燈但你又吹佢唔漲
不如講下你地有咩戰略
我單排成日個個solo

有!團戰睇人數打,一定要食第一條龍,4個嘅話可以直接爆塔(試過有次團戰得我死,4個隊友唔打主城走去打凱薩,最後俾人搶左再殺埋)龜一點,別太急就得

戰略就係瘋狂打燈,

其實打燈真係好重要,提下其他路自己呢邊條路少左人、隊友叫支援話俾佢知就到

可以令隊友有啲心理準備,知道會有人跳出唔好衝太前、知道大概幾耐我會到,引一引對面
不如講下你地有咩戰略
我單排成日個個solo

戰略就係瘋狂打燈,

其實打燈真係好重要,提下其他路自己呢邊條路少左人、隊友叫支援話俾佢知就到

可以令隊友有啲心理準備,知道會有人跳出唔好衝太前、知道大概幾耐我會到,引一引對面

唉,講真呀,
唔好話打燈要開小地圖要打位置咁「複雜」既工序都無人肯做呀,
就連撳句「敵人消失」,成場都唔知出得幾多次。

好多時間仲要自己打一條路,分心留意其他兩路條友去咗邊、打野定未復活等等,
其實依啲野寧願提多好過提少,起碼你隊友會提高警覺望小地圖有無動靜
不如講下你地有咩戰略
我單排成日個個solo

龍係指全隊加經加錢果隻?
幾多lvl 左右去打?

我可能低排, 次次都自己8lvl 左右先去solo
不如講下你地有咩戰略
我單排成日個個solo

戰略就係瘋狂打燈,

唉,講真呀,
唔好話打燈要開小地圖要打位置咁「複雜」既工序都無人肯做呀,
就連撳句「敵人消失」,成場都唔知出得幾多次。

好多時間仲要自己打一條路,分心留意其他兩路條友去咗邊、打野定未復活等等,
其實依啲野寧願提多好過提少,起碼你隊友會提高警覺望小地圖有無動靜

因為敵人消失要自己SET
台仔太弱智9成都冇SET
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞