[An/IOS] 歡迎來到傳說對決

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
有人打野仲食第一輪野怪就已經唔使打

又唔好咁講 不過前期啲野區俾隊友清晒個種心情
新英超勁

又唔好咁講 不過前期啲野區俾隊友清晒個種心情

就係冇晒心情, 其實冇呢種意識之後仲可以點打
最近鐘意玩小丑
平價英之中, 小丑都算係低調地OP
電開大陸隻王者 可以講同lol最大分別
第一輪d紅真係俾adc拎
利申 大陸果隻玩到30王者 20幾星

傳說整係同女朋友玩 幫佢1打9
有D人真係低能, 剩係識用一隻英
4法師都唔肯換, 仲係咁來個坦克, 心諗做你地隻坦死得啦

結果我死得好慘
有D人真係低能, 剩係識用一隻英
4法師都唔肯換, 仲係咁來個坦克, 心諗做你地隻坦死得啦

結果我死得好慘

尋日上A3個場 一睇對面個陣 就知贏左一半
趟雲opop

唉 買左新果隻人魚 原來要出攻裝唔係純坦
都係牛啱我用
趟雲opop

更新之後趙雲係幾好用
其他戰士刺客勁到死, 佢唔改下真係搵鬼用
唉 買左新果隻人魚 原來要出攻裝唔係純坦
都係牛啱我用

隻野打極都唔死
痴線,上次我狂打佢,竟然唔識死
上到s 無能為力
岩岩開始玩新手留名
想問啲寶石(?)有咩用
btw每次新玩哩類moba games都要由頭記過出裝啲野好煩

有無咩方法可以直接知道最理想應該出咩裝,唔考慮應對對面哩啲細節野

岩岩開始玩要不斷睇啲裝數值先買好晒時間
btw每次新玩哩類moba games都要由頭記過出裝啲野好煩

有無咩方法可以直接知道最理想應該出咩裝,唔考慮應對對面哩啲細節野

岩岩開始玩要不斷睇啲裝數值先買好晒時間

買英,你鐘意玩咩角色?可以俾下意見

手機玩哩類快節奏嘅話都係想玩輸出英
遠程物魔/刺客哩類我都岩
Apply 左 LIHKG
Id KaneC

買英,你鐘意玩咩角色?可以俾下意見

手機玩哩類快節奏嘅話都係想玩輸出英
遠程物魔/刺客哩類我都岩

刺客2隻,刀鋒同納克羅斯,刀鋒識用好勁,唔識就移動肉塊,逃亡慢d,但攻擊力好高,高lv正常3-4刀就秒到隻法師,螺絲識用好勁,唔識用但識走就得,佢有3段跑,基本無人追到,除非被控,攻擊無刀鋒高,不過打完3下打第4下人地會彈起,2隻我都有,刀鋒新手易上手,螺絲技術向,但我鍾意玩螺絲多d,打到人彈彈下,好過癮 你個名係咩,一齊玩

另外法師多人玩係希里斯,佢招1技放蝴蝶好撚煩,又高攻,2技又可以彈起人再連1技,大技星塵都扣好多,另外就阿萊克斯,鎖人為主,不過我無呢隻,卡莉都ok,守塔容易,大技好似玩射擊game咁,好過癮

琴日免英我玩克里斯覺得好正買左
刀鋒岩岩抽左張體驗卡玩緊,第一場就19/0/3,痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞