[An/IOS] 歡迎來到傳說對決

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
嘩好刺激 仲以為頭先嗰鋪會輸

屌那星仲要Lag住咁打(仆街屋企wifi成日有問題),
同埋對面隻朗博我覺得控得幾好,
又肯衝、隻歐米加又肯夾住佢,
搞到兩坦啲輸出都好驚人

仆街一開始係咁陰鳩我 搞到成日死sor

巴打貼唔貼返果三場上來
嘩好刺激 仲以為頭先嗰鋪會輸

屌那星仲要Lag住咁打(仆街屋企wifi成日有問題),
同埋對面隻朗博我覺得控得幾好,
又肯衝、隻歐米加又肯夾住佢,
搞到兩坦啲輸出都好驚人

呢兩隻世界級,又硬又有輸出
反而佢地隻刀鋒變左路人

屌打完之後又入唔返傳說
屌第一場2隻坦唔坦,第二場隻坦唔應該衝又衝,應該衝又第一個走,隻悟空仲on9 根本係3.5vs5

象仔加悟空果場,真係嘔血,
象仔一係就衝太前比人sm,
完場前果波明明我地係草到捕住好耐,
死都唔向前衝,屌突然隻沃馬爾係我後面都出現

我真係狂屌 一開始叫悟空同你上路,隻悟空食埋藍都算,隻大象竟然跟住你地一條路,仲要打野食我兵仔!媽啊,點解佢可以咁撚on9 下路得我一個,仲要隻渥馬來搞鳩我,得中路巴幫下,搞到成份鐘都食唔到紅,隻大象仲斯斯然打野 隻悟空每死一次我就屌一聲

開頭有過嚟同你擋,不過對面隻沃馬爾持住自己血多,
2Lv都死衝埋嚟打焦土戰;
戰術上佢成功咗,佢搞到我地亂哂兼你有成分鐘都食唔到紅藍
學到野
屌打完之後又入唔返傳說

屌那星又話有網絡異常,唔比我入驚睇戰績
屌打完之後又入唔返傳說

我都係 搞到我重新開機

我都入唔到,仲屈我個網絡有問題
屌第一場2隻坦唔坦,第二場隻坦唔應該衝又衝,應該衝又第一個走,隻悟空仲on9 根本係3.5vs5

我真係狂屌 一開始叫悟空同你上路,隻悟空食埋藍都算,隻大象竟然跟住你地一條路,仲要打野食我兵仔!媽啊,點解佢可以咁撚on9 下路得我一個,仲要隻渥馬來搞鳩我,得中路巴幫下,搞到成份鐘都食唔到紅,隻大象仲斯斯然打野 隻悟空每死一次我就屌一聲

學到野

不過隻象傻到好似連自己打下路都唔知咁
屌打完之後又入唔返傳說

我都係 搞到我重新開機

我都入唔到,仲屈我個網絡有問題

依咁睇嚟係集體炒車啵,
一於每人賠返490劵做賀禮
屌打完之後又入唔返傳說

屌那星又話有網絡異常,唔比我入驚睇戰績

睇戰績可以用garena

幾多分鐘完場 唔係電腦?

6分鐘完場
我隊友都o哂嘴
完左先知我嗰隊兩個香港女仔

6分鐘完場
我隊友都o哂嘴

屌add人地facebook啦

6分鐘完場
我隊友都o哂嘴

Btw:排位賽嚟,對面認輸

學到野

隻渥馬好煩 但果場我係笑住玩多過嬲,點解大象可以咁on9 隻悟空雖然我叫佢加油,不過基本上都當佢無到

我未完場都記得隻悟空至少死咗8次
團戰唔幫手、永遠打野我都算,
佢個收入點解可以係最低,中後期係後面舞一大輪之後出去送頭

6分鐘完場
我隊友都o哂嘴

Btw:排位賽嚟,對面認輸

一齊玩嗎巴打?

冇問題吖,唔好嫌棄我雷隊友的話
改名要錢
當初手快快無改到名
巴打add 我啦
個名好撚柒

純真的冬瓜

同你一樣

6分鐘完場
我隊友都o哂嘴

屌add人地facebook啦

保留啲幻想空間好啲嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞