[An/IOS] 歡迎來到傳說對決

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
屌成撚日贏一場輸一場,卡撚住係B-I
新手想買貂蟬黎玩

唔好啊,呢隻高手都難玩啊。想練法師由克里希同卡莉入手啦,同貂蟬一樣團控既法師阿萊斯特勁好多。
新手想買貂蟬黎玩

唔好啊,呢隻高手都難玩啊。想練法師由克里希同卡莉入手啦,同貂蟬一樣團控既法師阿萊斯特勁好多。

已經忍唔住用點買左 見佢好J
新手想買貂蟬黎玩

記得帶順移,開住大都可以用

貂嬋唔識玩 送頭仲送得快過刀鋒
新手想買貂蟬黎玩

我都係,中左伏打左10場就封印左

貂嬋唔識玩 送頭仲送得快過刀鋒

傻刀鋒順風都可以有d作為,傻貂蟬就... 不過貂蟬易玩過刀鋒既,帶清醒打團戰,識玩對手都會覺得好煩。
有冇人有抽手氣旺旺箱 想知有冇伏
總算s了113場over咗13場 有冇巴打想趁結算前拎返個靚牌或者玩一般 可以留個id

有台灣人抽咗4000點都無一隻英
新手想買貂蟬黎玩

我都係,中左伏打左10場就封印左

玩左50場得50%勝率
遇到豬隊友真心點幫都死

有時玩到傷害最高都試過
但明明只係輔助角囉
https://youtu.be/D0fY85dZM6Y
玩左幾場全魔攻哥德爾 又幾過癮
當玩LOL隻豹女咁 係咁用2技poke殘對面

我抽左一野中朗博
對上個20點箱中阿萊

我抽左一野中朗博
對上個20點箱中阿萊

用幾十點試下運氣囉 不過真係好似好難會中
點樣可以賺多D金幣 每日都有上限
點樣可以賺多D金幣 每日都有上限

無架屌 on9設定
我29lv都未齊一套3lv奧義
有冇人打ng?

加我~~
滅罪小王子龍威
屌 比人搶penta 用刀峰
新手啱啱開始玩,求教
用咩角色好
可以加我一齊打 : J都斬斷你
有冇巴打知大概幾時出馬洛斯? 諗緊買刀鋒定儲錢好

如無意外就下星期
今個星期比露娜打尖

咁都係買刀鋒啦,下個禮拜應該夠錢買

馬洛斯勁好多
可坦可攻
新手啱啱開始玩,求教
用咩角色好

克里希
凡恩點睇
1 v 1 玩左130場 勝率 87%
5 v 5 好睇隊友唔太識玩

呂布好屈
凡恩點睇
1 v 1 玩左130場 勝率 87%
5 v 5 好睇隊友唔太識玩

呂布好屈

凡恩高端無咩用,輸出唔夠高,捉到又死硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞