[An/IOS] 歡迎來到傳說對決

1001 回覆
17 Like 0 Dislike

有!團戰睇人數打,一定要食第一條龍,4個嘅話可以直接爆塔(試過有次團戰得我死,4個隊友唔打主城走去打凱薩,最後俾人搶左再殺埋)龜一點,別太急就得

戰略就係瘋狂打燈,
「?」「?」「?」「?」「?」「?」「?」「?」「?」
早兩日咪話有隻刀鋒好勁、話牛牛再衝就殺咗佢既,
佢見到啲隊友唔幫拖掛住打野,
就會起勢咁打「?」「?」起碼打10次
成場就登登聲,你明知係刀鋒打燈但你又吹佢唔漲

其實打燈真係好重要,提下其他路自己呢邊條路少左人、隊友叫支援話俾佢知就到

可以令隊友有啲心理準備,知道會有人跳出唔好衝太前、知道大概幾耐我會到,引一引對面

即係同lol 差唔多?

唉我成日打果d 場都係 0/1/3, 0/0/4 咁 (上/中/下)
仲要人多都打唔嬴人地, 無人果d lane 就比人爆曬

其實打燈真係好重要,提下其他路自己呢邊條路少左人、隊友叫支援話俾佢知就到

可以令隊友有啲心理準備,知道會有人跳出唔好衝太前、知道大概幾耐我會到,引一引對面

唉,講真呀,
唔好話打燈要開小地圖要打位置咁「複雜」既工序都無人肯做呀,
就連撳句「敵人消失」,成場都唔知出得幾多次。

好多時間仲要自己打一條路,分心留意其他兩路條友去咗邊、打野定未復活等等,
其實依啲野寧願提多好過提少,起碼你隊友會提高警覺望小地圖有無動靜

因為敵人消失要自己SET
台仔太弱智9成都冇SET

點set
不如講下你地有咩戰略
我單排成日個個solo

有!團戰睇人數打,一定要食第一條龍,4個嘅話可以直接爆塔(試過有次團戰得我死,4個隊友唔打主城走去打凱薩,最後俾人搶左再殺埋)龜一點,別太急就得

龍係指全隊加經加錢果隻?
幾多lvl 左右去打?

我可能低排, 次次都自己8lvl 左右先去solo

打野隊友 打左2個雙buff 3隻細怪 順利上4lv既時候
雙人線隊友應該岩岩3lv左右 打野隊友去殺對面1次
殺到人,對面唔齊人就可以開龍 一食完全隊升1lv左右

戰略就係瘋狂打燈,
早兩日咪話有隻刀鋒好勁、話牛牛再衝就殺咗佢既,
佢見到啲隊友唔幫拖掛住打野,
就會起勢咁打「?」「?」起碼打10次
成場就登登聲,你明知係刀鋒打燈但你又吹佢唔漲

即係同lol 差唔多?

唉我成日打果d 場都係 0/1/3, 0/0/4 咁 (上/中/下)
仲要人多都打唔嬴人地, 無人果d lane 就比人爆曬

冇玩過lol唔清楚

唉,講真呀,
唔好話打燈要開小地圖要打位置咁「複雜」既工序都無人肯做呀,
就連撳句「敵人消失」,成場都唔知出得幾多次。

好多時間仲要自己打一條路,分心留意其他兩路條友去咗邊、打野定未復活等等,
其實依啲野寧願提多好過提少,起碼你隊友會提高警覺望小地圖有無動靜

點set

設定嗰度有
我排嗰陣仲諗左好耐先揀左呢套指令

點set

設定嗰度有
我排嗰陣仲諗左好耐先揀左呢套指令

敵人消失,清理兵線,優先推塔我最常用
成日有人顧住追人唔理塔,特別係追坦(牛/塔拉最難殺),或者納克羅斯呢d走佬快,追左成個場 有時做坦得我一個on99龜速清兵

敵人消失好重要,但我成日都懷疑係咪無人睇訊號

其他訊號多數都用集合,撤退就算

利申 成日響訊號
id: BearBear熊
新手 有無人帶我打
打打下斷左

萬氏巴
仲有冇玩石器?

萬巴都過埋黎
我不知道該回什麼,只好貼上乳酪蛋糕做法 自己做健康又好吃 準備所有材料。低筋麵粉過篩,奶油放入耐熱容器裡,隔水加熱使其融化。檸檬清洗乾淨外皮再刨絲及榨汁備用。先將奶油乳酪放置於室溫軟化。 製作餅皮,餅乾放入較厚的食物袋中,用桿麵棍敲碎。將融化的奶油稍微冷卻後備用。 將奶油倒入餅乾袋裡,攪拌混合。 將做法4.倒入模型中,用杯子或湯匙等工具輕壓,使其鋪滿模型底部,然後放入冰箱冷藏定型。冷藏約30分鐘以上即可。 將香草豆莢剖半,用刀片刮下香草豆莢籽。製作起司蛋糕的麵糊,將軟化的奶油乳酪用橡皮刮刀攪拌,並加入酸奶及2/3的細砂糖攪拌混合。均勻混合後,加入蛋黃攪拌至表面光滑(這時可改用打蛋攪拌器),接著加入鮮奶油同樣攪拌至表面光滑。加入香草籽及過篩的低筋麵粉一起攪拌均勻。再加入檸檬汁及檸檬皮(絲)混合。使用一個乾淨的調理碗加入蛋白,剩餘的細砂糖分兩次倒入,並同時用電動攪拌器攪拌,打發至蛋白霜的尖端會往下低垂的柔軟程度。加入一半的蛋白霜至起司蛋糕糊中攪拌均勻。再將起司蛋糕糊全部倒回剩下的蛋白霜裡攪拌均勻,動作快速而輕巧。 在模型底部包上錫箔紙,(避免隔水加熱時水份會流進模型裡)接著倒入麵糊,用橡皮刮刀將麵糊表面刮平整。烤箱先預熱170度c備用。烤模放入大烤盤裡,注入約2cm高度的熱水,放進烤箱以170度c烘烤40分鐘,接著再用160度c繼續烘烤10-15分鐘。搖動模型時,蛋糕表面會像布丁般緩緩搖動的半熟狀態,即代表完成。請依各家烤箱的不同,烘烤時間可做調整。蛋糕出爐先冷卻後,再放入冰箱冷藏1個小時以上。用刀子沿著模型輕輕劃一圈,取下蛋糕即完成。
仲未入到
仲未入到

等聽日啦巴打
仲未入到

等聽日啦巴打

夜晚9點半打後打得就叫我
TELEGRAM:
https://t.me/poorboris
塔拉新Skin算幾有心機;
但暫時未有任何賠償
仲未入到

等聽日啦巴打

夜晚9點半打後打得就叫我
TELEGRAM:
https://t.me/poorboris

今晚再打,琴晚等等下瞓著左

今晚有冇人會打 利申無telegram
有無巴打有玩馬洛斯??? 想知佢套奧義應該點砌
有無巴打有玩馬洛斯??? 想知佢套奧義應該點砌

好似坦build?
睇黎要dl tg
一場入面有3個人要做打野係咩玩法

最後刀鋒走線

我想正正常常玩下姐

真係躁撚咗 我打凱薩路 俾對面爆咗一座塔就屌哂鬼咁 中路俾人爆咗兩座我都未出聲
個射手屌得最勁 但打打下走撚埋埋 心諗 我屌你老母咩 個阿茲又係行行企企 冇輸出咁制 成場都3打5咁嘅款 要不是對面廢 真係直接投降算
一場入面有3個人要做打野係咩玩法

最後刀鋒走線

我想正正常常玩下姐

果場點?

輸啦 果悟空霸住做打野,1/7/2

有時見單人走魔龍,或者勇走單線呢d情況好得人驚
有場卡莉同坦打雙人,留隻勇一個係上路,明明卡莉一個人都夠守,叫佢地換都唔換
不過對面唔係好識玩,勇竟然平安無事
而家有無巴打玩???
打RANK可以完全唔守塔
打野打野打野
仲廢過新手冇人打野,起馬都會留守塔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞