[An/IOS] 歡迎來到傳說對決

1001 回覆
17 Like 0 Dislike

咁多位可以留錢買悟空
仲勁過馬洛斯
點解女仔打機會渣啲 我已經日煲夜煲

同女仔運動渣d既原因一樣

唔關事既
見過啲台妹好勁
點解女仔打機會渣啲 我已經日煲夜煲

同女仔運動渣d既原因一樣

唔關事既
見過啲台妹好勁

咁總有d係比較勁,少有d,同埋最top既男同女應該都無得比

咁多位可以留錢買悟空
仲勁過馬洛斯

咩服來?

咁多位可以留錢買悟空
仲勁過馬洛斯

咩服來?

測試服

咁多位可以留錢買悟空
仲勁過馬洛斯

咩服來?

測試服

係邊度試?
咁快出悟空...又要見到悟空地獄....我指隊友悟空不斷送頭
b rank main ad留名
見呢到咁靜 今晚不如約戰輕鬆玩下
1.滅罪小王子龍威
2.
3.
4.上古藝人 7lv
5.

講明先 輕鬆玩 玩得唔好太認真

請求集合
A2新手留名想上s 但得返幾日

好易姐,你其他隊友搵1個b3個c

本身想100場上 s依家都97場仲係A1 btw想玩既既巴打可以留個名

本身想100場上 s依家都97場仲係A1 btw想玩既既巴打可以留個名

留名呀,60場,得b2 75% 求大神carry

咁多位可以留錢買悟空
仲勁過馬洛斯

咩服來?

測試服

係邊度試?

之前申請
應該會出第3次體驗服ac
有冇巴打知大概幾時出馬洛斯? 諗緊買刀鋒定儲錢好

大咩神呀6 70場上到就真係大神啦等我呢個帳S咗開細帳同巴打 打下牌位 細帳好似得b3

如無意外就下星期
今個星期比露娜打尖

大咩神呀6 70場上到就真係大神啦等我呢個帳S咗開細帳同巴打 打下牌位 細帳好似得b3

來來回回都係c1

來來回回都係c1

好麻煩,過多幾日又要打番上去,小號我用黎練英多

如無意外就下星期
今個星期比露娜打尖

咁都係買刀鋒啦,下個禮拜應該夠錢買

如無意外就下星期
今個星期比露娜打尖

咁都係買刀鋒啦,下個禮拜應該夠錢買

刀鋒一係carry成隊 一係就好伏 無中間
原本諗住輸撚硬 點知出奇地配合
團戰屌住人地黎打

只Game好少香港人玩,組到都係台仔台妹‧‧‧

同英唔夠打

技術問題同經濟問題都關事,仲有,呢隻game唔係玩英雄主意,重要既係如何配合

買咗一兩隻英就得
之後啲錢就用哂黎砌奧義 唔係嘅你係咁買新英 你永遠都砌唔到奧義

仲有唔好咁傻仔聽佢講推介果啲,上網睇攻略仲好,我開頭就係咁哂左錢

會差好多咩?都係前期微優勢吧。
【傳說對決國際賽事,總獎金320,000,000!】
各位挑戰者,想要三億嗎?
想要的話可以全部給你,去找吧!
傳說對決國際賽事的總獎金都放在那裡了,
就等你站上世界之巔!想要成為人生贏家就靠這次了!

🏆馬上Tag戰友準備爭奪三億獎金🏆
羊咩準備即刻辭職每天練習靠這個吃飯了!

#傳說對決世界賽 #總獎金三億台幣
#羊咩數有幾個0數到脫窗 #今天就開始團練誰都別跟我搶
#獎金是10000000美金不是10000000台幣喔

咁有錢
【傳說對決國際賽事,總獎金320,000,000!】
各位挑戰者,想要三億嗎?
想要的話可以全部給你,去找吧!
傳說對決國際賽事的總獎金都放在那裡了,
就等你站上世界之巔!想要成為人生贏家就靠這次了!

🏆馬上Tag戰友準備爭奪三億獎金🏆
羊咩準備即刻辭職每天練習靠這個吃飯了!

#傳說對決世界賽 #總獎金三億台幣
#羊咩數有幾個0數到脫窗 #今天就開始團練誰都別跟我搶
#獎金是10000000美金不是10000000台幣喔

咁有錢

一千萬美金
新手想買貂蟬黎玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞