[An/IOS] 歡迎來到傳說對決

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
最鍾意玩哩啲殺完人會reset cd又有埋身技嘅英
我平時打克麗絲 佢真名係克里希先啱

我好唔慣哩啲譯名 廣東話好難讀出黎
一開波afk果條友同我一齊行到end game仲高分過另外三個玩緊嘅人
哥德暈技好撚煩
竟然一場玩左40分鐘先贏
打到59vs53
玩到17/13/30
btw每次新玩哩類moba games都要由頭記過出裝啲野好煩

有無咩方法可以直接知道最理想應該出咩裝,唔考慮應對對面哩啲細節野

岩岩開始玩要不斷睇啲裝數值先買好晒時間

大神配裝
btw每次新玩哩類moba games都要由頭記過出裝啲野好煩

有無咩方法可以直接知道最理想應該出咩裝,唔考慮應對對面哩啲細節野

大神配裝

大神配裝鳩既
講真呢隻配裝好簡單 用法師就仲簡單 隻隻都差唔多果幾件

大神配裝

大神配裝鳩既

駁唔到

大神配裝

大神配裝鳩既

駁唔到

係,穿透穿透同穿透
但係其實個節奏都唔夠時間比你買裝
都係睇推兵清兵,呢隻係推塔遊戲
D台仔一比人揀左隻刀鋒就唔撚玩
話自己淨係音用刀鋒 入到game企撚左係度又quit game
打排位遇到呢d真係慘過食兩舊屎
D台仔一比人揀左隻刀鋒就唔撚玩
話自己淨係音用刀鋒 入到game企撚左係度又quit game
打排位遇到呢d真係慘過食兩舊屎

巴打有無性趣一齊打

入我個公會啦,叫 穩打團

入左
第一次入公會
唔知有咩要留意
刀鋒真係痴撚線
幾時有團戰打
入左LIHKG公會
新手想入公會 lihkg個公會係咩

大神配裝

大神配裝鳩既

新玩用嚟參考吓唔錯
https://youtu.be/PMBl8axa6M0

再拍多左一條講趙雲既片 等大家了解多啲呢個英雄
另外我想問邊位巴打係狗衝 加左你都未一齊玩過
信長玩家無玩過LOL下海
剩係識玩凡恩
https://youtu.be/PMBl8axa6M0

再拍多左一條講趙雲既片 等大家了解多啲呢個英雄
另外我想問邊位巴打係狗衝 加左你都未一齊玩過

我覺得趙雲後期先勁,但係去到a/s好小玩到後期,好睇前4件裝我覺得佢定位做射手仲好,不停咁偷塔佢不停開1技推兵唔錯
利申好小用趙雲
新手留名
開左2個ac玩
而家專玩洛基 娜塔亞
坦都可以(牛同鎚女)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞