[An/IOS] 歡迎來到傳說對決

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
彈左game入唔返正常?
新手今日先玩

玩玩下彈game
之後入主畫面開始遊戲無反應
彈左game入唔返正常?
新手今日先玩

玩玩下彈game
之後入主畫面開始遊戲無反應

未試過...我ios
只係試過完場畫面彈
未彈過game
呢到有無人會玩瑟斐斯
我的長茅可不是用來插魚的

題外話
隻game D語音整得幾過癮

感覺lihkg好似無乜人玩傳說

Btw淨係個標題都已經有聲

其實真係唔好太多人玩,有d facebook女性d勝率低到廿幾都仲係度累人
點解女仔打機會渣啲 我已經日煲夜煲
得9lv唔齊Runes好難打Rank

天生既,同揸車一樣
哥德爾隻英勁唔勁?

唔係差太遠 我29lv都未齊

同英唔夠打

同英唔夠打

技術問題同經濟問題都關事,仲有,呢隻game唔係玩英雄主意,重要既係如何配合

同英唔夠打

技術問題同經濟問題都關事,仲有,呢隻game唔係玩英雄主意,重要既係如何配合

買咗一兩隻英就得
之後啲錢就用哂黎砌奧義 唔係嘅你係咁買新英 你永遠都砌唔到奧義

同英唔夠打

買咗一兩隻英就得
之後啲錢就用哂黎砌奧義 唔係嘅你係咁買新英 你永遠都砌唔到奧義

仲有唔好咁傻仔聽佢講推介果啲,上網睇攻略仲好,我開頭就係咁哂左錢
見呢到咁靜 今晚不如約戰輕鬆玩下
1.滅罪小王子龍威
2.
3.
4.
5.

講明先 輕鬆玩 玩得唔好太認真
A2新手留名想上s 但得返幾日

好易姐,你其他隊友搵1個b3個c

買咗一兩隻英就得

仲有唔好咁傻仔聽佢講推介果啲,上網睇攻略仲好,我開頭就係咁哂左錢

基本上你可以買哂所有用石買嘅英就夠玩
啲石真心冇咩用
之後想用錢買啲話 得刀鋒 堇係真心值
法師嘅 買哂用石買嘅都夠打
推介小丑

B3 主打 小丑 阿萊 卡莉
利申唔勁
想搵人一齊打rank 唔想再單排

利申唔勁

玩坦一定多人組
依加打一般都好勁
阿萊其實唔錯,識控好勁
我自己依加就用開蝴蝶
見呢到咁靜 今晚不如約戰輕鬆玩下
1.滅罪小王子龍威
2.
3.
4.上古藝人 7lv
5.

講明先 輕鬆玩 玩得唔好太認真

利申唔勁

玩坦一定多人組
依加打一般都好勁
阿萊其實唔錯,識控好勁
我自己依加就用開蝴蝶

有咩坦好用
用緊識拉人果條女
好似好薄咁

利申唔勁

玩坦一定多人組
依加打一般都好勁
阿萊其實唔錯,識控好勁
我自己依加就用開蝴蝶

有咩坦好用
用緊識拉人果條女
好似好薄咁

呢隻game賺錢太難,好難齊,想買新英諗都唔洗諗
課金除外

買咗一兩隻英就得

基本上你可以買哂所有用石買嘅英就夠玩
啲石真心冇咩用
之後想用錢買啲話 得刀鋒 堇係真心值
法師嘅 買哂用石買嘅都夠打
推介小丑

刺客我覺得納克羅斯會好d,可逃跑可開戰,反下野都ok
刀鋒就單一d,秒後排殘血,係爽d既

利申 我都係主玩小丑 好廢

同女仔運動渣d既原因一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞